MIJN VTWONEN VOORJAARSHUIS

Byebye winterblues, hello zonnig voorjaar! Ik heb er lang naar uitgekeken maar eindelijk staat het voorjaar en daarmee ook het vtwonen voorjaarshuis voor de deur. Op zondag 18 maart maak je kans op het winnen van jouw vtwonen voorjaarshuis t.w.v. maar liefst 10.000 euro. Straks meer hierover.

Mijn voorjaarshuis

Mijn persoonlijke stijl is een mix van stijlen: basic, natuur, bohemian en industrieel. Voor de webshop van vtwonen mocht ik een aantal producten fotograferen in mijn voorjaarshuis. Ik vond dat onze lichte slaapkamer nog wel meer sfeer kon gebruiken en daarom heb ik gekozen voor de grote bamboe lampenkap van Tine K Home en het ronde vloerkleed van Bloomingville. Daarnaast moet ik bij het voorjaar meteen denken aan vele etentjes in de tuin met vrienden en familie en daarom heb ik gekozen om het goudkleurig tapas bestek van Amefa en de schaaltjes van House Doctor in onze tuin te fotograferen.

Win jouw vtwonen voorjaarshuis

Op zondag 18 maart 2018 is het weer zover. Dan maak je kans op het winnen van jouw vtwonen voorjaarshuis t.w.v. maar liefst 10.000 euro. Hoe doe je mee? Bereid je van te voren alvast goed voor en zorg dat er op zondag 18 maart voor exact 10.000 euro aan spullen in je winkelmandje ligt. Degene die volgens de vtwonen jury het mooiste totaalplaatje heeft wint. Maar ja hoe creëer je nou zo’n geweldig totaalplaatje? In mijn nieuwe blog die ik voor vtwonen schreef geef ik jullie een aantal tips over hoe ik dit aan zou pakken. Klik hier om mijn tips te lezen op de website van vtwonen.

Veel plezier met het creëren van jouw droomvoorjaarshuis!

With love,
Anne

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Maartje
    28 maart 2018 at 16:35

    Wat een ontzettend leuk interieur. Mijn eigen interieur kan ook wel een opfrisbeurt gebruiken.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.