H&M WONEN : SCANDINAVISCHE SLAAPKAMER

Op de website van H&M wonen heb ik weer super leuke woonaccessoires gespot! H&M wonen heeft nu heel toffe woonaccessoires voor een Scandinavische slaapkamer. Shop the look van deze Scandinavische slaapkamer!

H&M wonen scandinavische slaapkamer hm wonen

Degene die mij op Instagram volgen (/remadewithlove) weten dat ik dol ben op H&M wonen. Zo heb ik voor ons nieuwbouwhuis daar voor een zacht prijsje een aantal vloerkleedjes en kussens gekocht. Ik moet nog even wachten tot ons nieuwe huis klaar is maar de vloerkleedjes verschijnen wel al regelmatig op mijn Instagram zoals bijvoorbeeld op deze foto:

hm wonen scandinavische slaapkamer

H&M wonen Scandinavische slaapkamer: shop the look!

Toen ik de nieuwe collectie van H&M wonen aan het bekijken was sprong deze slaapkamer met woonaccessoires er meteen tussenuit! Deze slaapkamer is low budget en heeft een Scandinavische look waar ik zoals jullie weten dol op ben (zie deze blog). Om jullie geheugen even op te frissen, een Scandinavische look kenmerkt zich door frisse kleuren, natuurlijke materialen, grafische vormen en eenvoud. Eerst zet ik de woonaccessoires die je op de foto van de slaapkamer ziet afgebeeld voor je op een rijtje en daarna laat ik nog een paar goedkopere items zien die je ook kunt gebruiken voor deze look.

#1 Scandinavische slaapkamer: dekbedovetrek

Dit dekbedovertrek van H&M wonen met print design is echt een musthave voor een Scandinavische slaapkamer en is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Dit tweepersoonsdekbedovertrek kost €49,99 en is 240 x 220 cm.

h&m wonen Scandinavische slaapkamer hm wonen

#2 Scandinavische slaapkamer: kussenhoes

Op het bed in deze Scandinavische slaapkamer zie je drie verschillende soorten kussens liggen (plus de kussens van het dekbedovertrek). De zwart-witte kussens met grafische print zijn kussens die je vaak in een Scandinavisch interieur terugvindt. Wat deze slaapkamer zo leuk maakt is dat men kussens heeft gebruikt met verschillende afmetingen, materialen, prints en kleuren.

Deze rechthoekige kussenhoes met jacquardgeweven dessin heeft een verschillende voor-en achterkant en kost €19,99.

hm wonen kussen scandinavisch

Onderstaande kussenhoes is ook jaquardgeweven maar is vierkant en heeft een ander zwart-wit dessin (€14,99).

h&m home kussen

Naast bovenstaande kussenhoezen zie je in de Scandinavische slaapkamer op de foto aan het begin van deze blog ook twee linnen grijze kussenslopen. Deze kosten €12,99 per stuk.

h&m wonen scandinavische slaapkamer

#3 Scandinavische slaapkamer: plaid

Een plaid is lekker warm maar vooral ook heel decoratief! Op het bed in deze Scandinavische slaapkamer van H&M wonen ligt een prachtig jaquardgeweven plaid met hetzelfde dessin als de kussenhoes (€39,99)

h&m home plaid

#4 Scandinavische slaapkamer: vloerkleed

Een vloerkleedje met grafische print maakt een Scandinavische slaapkamer compleet! Deze staat niet afgebeeld op de slaapkamer van de H&M maar ik ben nou eenmaal dol op kleedjes 😉 Het vloerkleed op de rechtse afbeelding is nu zelfs flink afgeprijsd (€12,-).

h&m home vloerkleed

#5 Scandinavische slaapkamer: budgetitems

Ik had jullie ook nog een aantal budgetalternatieven voor bovenstaande items beloofd. Hieronder som ik de budgetalternatieven voor je op.

Het linker kussen op onderstaande afbeelding kost €4,99 en het rechter kussen ook.

h&m wonen kussen

Dit dekbedovertrek past ook perfect in een Scandinavische slaapkamer en is tien euro goedkoper dan de eerder genoemde variant (€39,99).

h&m home dekbedovertrek

Ook heb ik op de website van H&M home een goedkoper alternatief voor het plaid gevonden. Dit plaid kost €29,99.

h&m wonen plaid

Ik zou in deze slaapkamer heerlijk kunnen wegdromen!

With love,
Anne

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Laura Hindriks
  12 juli 2016 at 14:13

  Wat een leuk artikel, met hele leuke shoptips!

  • Reply
   Anne
   24 juli 2016 at 20:27

   Dankjewel Laura!

 • Reply
  PRIMARK HOME COLLECTIE 2015: ZWART-WIT INTERIEUR
  28 januari 2019 at 14:02

  […] de categorie budgettips deel ik regelmatig low budget items van H&M en Kwantum met jullie. Nu kwam ik er laatst achter dat ze bij Primark Home ook super leuke […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.