HOUSE OF PRODUCTS: LEUKE CADEAUWINKEL

House Of Products (HOP) is een super leuke cadeauwinkel! Bij HOP kun je in de webshop en binnenkort ook offline in conceptstore The Upperside in Enschede de tofste cadeaus kopen. Onderaan de blog vind je ook nog een leuke winactie en kortingscode van HOP.

house of products leuke cadeauwinkel

House Of Products: leuke cadeauwinkel

In de cadeauwinkel HOP kun je niet alleen leuke cadeaus voor vrienden of familie kopen maar ook hele leuke cadeautjes voor jezelf. 🙂 Ik mocht van deze toffe cadeauwinkel een aantal mij aansprekende cadeaus uitzoeken om onze keuken mee te stylen. Als een kind in een snoepwinkel koos ik wat mooie spulletjes uit om onze keuken mee te stylen. Kijk je met mij mee?

House of Products: paperbag en broodplank

Voor deze styling heb ik o.a. gekozen voor twee kleine paperbags in de kleuren lichtgrijs en ‘karton’. Paperbags zijn misschien wel mijn favoriete woonaccessoires van het moment! Je kunt ze bijvoorbeeld in de keuken gebruiken met een leuk basilicum plantje of vullen met uien en knoflook. Ook zijn ze super leuk om tijdens een etentje gevuld met stokbrood op tafel te zetten. Of wat denk je van een paperbag met een cactus of kamerplant (paperbags zijn ook in grotere formaten te verkrijgen).

house of products leuke cadeauwinkelOp de foto hierboven zie je naast de paperbag ook een robuuste broodplank van het stoere en ambachtelijke merk BROOD & PLANK. Alle planken van dit merk zijn echt fantastisch maar ik heb gekozen voor een klein model. Ik gebruikte deze plank al eerder in de styling van onze logeerkamer:

slaapkamer inrichten Beter Bed

House Of Products: keukentextiel en handzeep

In een keuken mogen handzeep en keukentextiel natuurlijk niet ontbreken! De handzeep van Meraki ruikt niet alleen lekker maar ziet er ook nog eens heel leuk uit (love it!). Ik kan mij goed voorstellen dat deze handzeep wat duur is voor dagelijks gebruik maar daarom is het extra leuk om deze cadeau te krijgen/geven.

house of products leuke cadeauwinkelOm het geheel stijlvol af te maken heb ik gekozen voor de keukentextiel set diamant roze. Normaal gesproken is roze niet de eerste kleur die ik zou uitzoeken voor woonaccessoires maar deze zachte oudroze tint sprak mij erg aan. De geometrische diamantprint vind ik ook echt tof.

house of products leuke cadeauwinkel

House Of Products: kortingscode en winactie

Yay ik vind het super leuk dat ik ook een van jullie blij mag maken met een cadeau naar keuze. Als je wint kun je kiezen uit twee kleine paperbags of een keukentextielset. Hoe kun je meedoen? Laat hieronder in een reactie achter welk product je zou willen winnen en wat je ermee zou doen. Let op: gebruik bij het achterlaten van een reactie een geldig e-mailadres, anders kan ik je niet bereiken als je gewonnen hebt. Vergeet ook niet House Of Products op Instagram te volgen voor je dagelijkse portie inspiratie. Meedoen aan de winactie kan tot en met donderdag 1 september, daarna zal de winnaar bekend worden gemaakt op social media en onderaan deze blog.

Daarnaast mag ik ook nog eens iedereen blij maken met de kortingscode REMADE#HOP waarmee je 10% korting krijgt. De kortingscode geeft 10% korting op de website met uitzondering van sale artikelen en is geldig tot 30 september 2016.

house of products leuke cadeauwinkel

With love,
Anne

*deelnemen aan deze actie is niet meer mogelijk. De winnaar is…… , Macy Nas  gefeliciteerd! Stuur een email naar info@remadewithlove.nl met je contactgegevens en welke twee kleuren kleine paperbags je wilt hebben dan stuurt House Of Products deze naar je toe.

You Might Also Like

42 Comments

 • Reply
  Sanne Horlings
  26 augustus 2016 at 10:10

  Wat een leuke blog heb je weer geschreven Anne! Ik volg jullie beide al een tijdje op Instagram. Keukentextiel kun je nooit genoeg hebben en het zou de keuken weer mooi opfleuren! Liefs Sanne

 • Reply
  Jesselin Smit
  26 augustus 2016 at 10:25

  Je bent echt een inspiratiebron voor vele, zo ook voor mij. Door de vele mogelijkheden zijn die paperbags echt geweldig. Ik zou ze op meerdere plekken willen zetten. Waarschijnlijk wordt het dan elke week een nieuw plekje haha. Leuke actie weer! Xx

 • Reply
  Petra
  26 augustus 2016 at 11:12

  Wat een mooie spullen zeg! Ik zou de textielset graag willen winnen. Normaal zou ik ook niet gaan voor roze, maar het staat zo mooi in jouw keuken! Mooi contrast met een stoer fornuis.

 • Reply
  Loes
  26 augustus 2016 at 11:23

  Heel leuk artikel! Een tijdje geleden heb ik de paperbag van HOP gekregen, die in de goodiegoodness box zat. Ik gebruik hem ook voor plantjes en met kerst voor de kerstboom ?
  Ik doe graag mee met de winactie om dan te gaan voor een leuke textielset om de keuken mee op te vrolijken!

 • Reply
  Macy
  26 augustus 2016 at 11:24

  Wat heb je weer een leuk blog geschreven. Jou intrieur blijft een inspiratie! Ik zou graag de paperbags winnen. Je kunt er zo veel mee en ze staan al lang op mijn verlanglijstje!

 • Reply
  Willemijn
  26 augustus 2016 at 11:33

  De paperbags in die mooie lichte kleuren zouden echt te gek staan op de plank in onze nieuwe eiken houten keuken, met kruidenplantjes of voor de uien; ik doe graag mee!!

 • Reply
  Marcha
  26 augustus 2016 at 12:27

  Afgelopen mei hebben we getekend voor ons nieuwbouwhuis. Een collega van mij attendeerde mij op jou leuke blogs (de indeling van jullie huis komt overeen met dat van wat wij gaan krijgen).

  Eenmaal begonnen met lezen kon ik natuurlijk niet stoppen, zo zijn we laatst ook jou hotspot lijstje van Groningen afgegaan toen we zelf een weekendje in Groningen waren!

  Ik doe deze keer graag mee met de winactie en ga voor de textielset voor in onze nieuwe keuken!

 • Reply
  Mariska
  26 augustus 2016 at 13:20

  Sinds ik een nieuwbouwwoning heb gekocht (is pas volgend jaar af), volg ik je blog op de voet en verzamel allerlei leuke ideeën. Die paperbags vindt ik helemaal leuk en ik heb er al een paar keer mee in mijn handen gestaan. Maar elke keer dacht, nee wacht maar eerst totdat je huis af is. Ik zou er steeds iets afwisselends in doen: een plantje, een glazen vaasjes met bloemen, kantoorspulletjes, sieraden. Je kunt er van alles mee, daarom is het zo leuk!

 • Reply
  Lotte
  26 augustus 2016 at 13:50

  oooh zo leuk! ik kan nog wel een nieuw keukentextielset gebruiken voor ons nieuwe huis!

 • Reply
  Marloes
  26 augustus 2016 at 14:19

  Wat leuk om je blogs te lezen en vooral wat een mooie en leuke foto’s plaats je op instagram. Ik zou graag de paperbags willen winnen, voor mijn zusje haar nieuwe huis, die heeft ze heel hoog staan op haar verlanglijstje:) Ik zit nog niet zolang op instagram, maar ga jullie gelijk volgen.

 • Reply
  Marije
  26 augustus 2016 at 16:21

  Wat een leuke blog heb je weer geschreven! Ik volg jullie beide al een tijdje en zou graag de paperbags willen winnen. De paperbags gevuld met kruiden zouden erg mooi staan in onze nieuwe keuken.

 • Reply
  Marcella
  26 augustus 2016 at 19:04

  WoW het keukentextielsetje! Hele mooie kleur roze en zou prachtig staan in onze keuken ? Sowieso hebben ze te veel leuke producten!

 • Reply
  Leonie Mulder
  26 augustus 2016 at 19:26

  Wat weer een leuke blog! Blijft leuk om je te volgen ondanks dat het al heel wat jaren geleden is! Ik zou graag de broodplank en paperbag willen winnen. Zou zo tof staan in onze nu nieuwe keuken. Want als wij straks ook in ons nieuwbouwhuis trekken kan ik natuurlijk wel wat leuke nieuwe dingen gebruiken!

 • Reply
  Carla
  26 augustus 2016 at 22:50

  Ik weet niet of ik mee mag doen want ik woon in België… maar als het mag wil ik graag een kansje wagen voor het keuken textiel want ik woon net 14 dagen in mijn eigen appartement 🙂

 • Reply
  Merle
  26 augustus 2016 at 23:11

  Hoi Anne,
  Wat een super leuke blogs heb je! Ik heb ze pas ontdekt, maar vind het erg leuk om te lezen en inspiratie uit te halen voor als mijn vriend en ik gaan samenwonen 🙂 En jullie huis is prachtig!
  En een leuke winactie die ik gelijk tegenkom! Ik ga voor de paperbags, zien er leuk uit en multifunctioneel!

 • Reply
  Anke (ikplukgeluk)
  26 augustus 2016 at 23:16

  Bij HOP kan je echt prachtige spullen kopen. Ik ben fan. Ik zou graag de textielset willen winnen, staat vast geweldig in mijn keuken.

 • Reply
  Ann Martin
  27 augustus 2016 at 00:05

  Mooie en verleidelijke spullen in de webshop en niets heerlijker dan een vleugje roze in de keuken. De handdoekenset zou mijn keuken verbinden met de living waar roze al een stekje kreeg. Ik denk dat ik eens HOP naar die winkel.

 • Reply
  Ranne Voskuil
  27 augustus 2016 at 07:35

  Hoi Anne, wat een inspirerende site is dit! Ik ben je sinds een tijdje aan het volgen en heb alle ‘oude’ artikelen ook gelezen, mijn interesse gaat vooral uit naar je belevenissen en ervaringen wat betreft jullie nieuwbouwwoning en de inrichting daarvan. Wij hebben 2 weken geleden alles rond gemaakt voor onze nieuwe woning, bouw start in oktober. Je stijl vind ik erg mooi en ik doe veel ideeën op.
  De paperbags zullen fantastisch staan op m’n nieuwe kookeiland met keukenkruiden of bestek. De kartonkleur vind ik dan het mooist, zo onderbreek ik het strakke karakter van m’n keuken. Broodplanken heb ik al en zullen daar ook aan bijdragen.
  Groetjes Rianne

 • Reply
  Marleen
  27 augustus 2016 at 09:20

  Hi Anne,

  Kom maar op met die paperbags! Ik volg jullie allebei al een hele tijd op insta en vind het merk ook helemaal bij jou (en mij..) passen! De paperbags zouden heel mooi staan in ons nieuwe huis.

  Groet, Marleen

 • Reply
  Floor
  27 augustus 2016 at 09:24

  Tof artikel wat je geschreven hebt over HOP en hele mooie producten! Ik zou ontzettend blij zijn met de paperbags. Nu zou ik er plantjes in zetten, lekker fris! maar omdat ze overal voor te gebruiken zijn, krijgen ze later wellicht een andere functie voor de afwisseling!?

 • Reply
  Nienke
  27 augustus 2016 at 09:33

  Hi Anne! Ik doe graag mee voor de paperbags. Deze misstaan niet in de keuken van ons eerste koophuis waar wij per november in kunnen.

 • Reply
  Kylie
  27 augustus 2016 at 10:40

  Zojuist terecht gekomen op je blog via instagram. Wat een leuke inspiratiebron is dit! Ik ga je toevoegen aan me lijstje met leuke blogs. En natuurlijk doe ik dan ook meteen graag mee aan deze winactie. Ik ga voor de paperbags, omdat ik denk dat die super leuk staan op mijn net nieuw gepimpte keukentafel!
  Natuurlijk HOP ook meteen even gevolgd op instagram! ?

 • Reply
  Yvonne
  27 augustus 2016 at 10:48

  Oeh ik zou de keukentextielset graag willen winnen! Dan kan ik de ouderwetse versie bij mijn vriend thuis vervangen in wat hips! De keuken hebben we net gepimpt dus nu de accessoires nog! ?

 • Reply
  Josette
  27 augustus 2016 at 11:20

  Hi Anne! Ik zocht die paperbags al n tijdje, in Portugal welliswaar, en daar zijn ze onvindbaar! Dus ik ga nu voor de herkansing in Nederland! Aangezien we nog een hele inrichting moeten doen van ons nieuwe huis in Nederland komen ze heeeeel mooi van pas in de keuken! Sowieso de webshop van HOP maar eens goed bekijken! ☺️ Xx

 • Reply
  Sandra
  27 augustus 2016 at 16:10

  Wat een leuke blog heb je weer geschreven. Voor ons nieuwe huis zijn we nog op zoek naar verschillende accessoires, je blog nodigt, zeker met de kortingscode, uit voor een bezoekje aan HOP, dus wie weet kan ik daar weer wat leuks vinden! Voor deze winactie kan ik moeilijk kiezen, maar ik ga dan toch voor het keukentextiel….
  Liefs Sandra

 • Reply
  Rosanne
  27 augustus 2016 at 20:35

  Wat een gaaf beeld, leuk gedaan! Wij krijgen over 1 week eindelijk de sleutel van ons nieuwe huis, waarvoor ik af en toe bij jou heb gespiekt voor inspiratie 😉 ik doe graag mee voor het keukentextiel! X rosanne

 • Reply
  Chantal
  29 augustus 2016 at 11:22

  Wat maak je toch altijd geweldige foto’s. Zelfs van de meest simpele producten weet je een leuk gestyled plaatje te schieten. Ik volg deze webshop al een tijdje en ze hebben echt hele leuke dingen.
  Ik vind het heel moeilijk kiezen, maar ik zou dan toch gaan voor de paperbags. Super leuk om te stijlen met kruidenplantjes in onze (binnenkort) nieuwe keuken.

 • Reply
  Huberdine
  29 augustus 2016 at 20:17

  Hoi Anne,
  Wat een leuk verhaal over deze mooie producten. Ik zou heel graag een paar paperbags willen hebben. Hierin zou ik gezellig kruiden zetten. En, het is nog vroeg, maar dan zou ik er in december mini kerstboompjes in zetten. Lijkt me heel gezellig!
  Groetjes, Huberdine
  Instagram account @huberdine_

 • Reply
  Sanne van Tuijl
  30 augustus 2016 at 15:37

  Superleuk gestyled, ziet er echt helemaal ‘af’ uit! Ik zou willen dat mijn nieuwe keuken er straks ook zo uit komt te zien 🙂 Maar daar moet ik nog even op wachten. Als ik zou winnen, zou ik sowieso voor de paperbags gaan, daar kun je zoveel leuke dingen mee doen. Lijkt me fantastisch.

 • Reply
  Syl Brekelmans
  30 augustus 2016 at 21:53

  The Paperbags zouden super leuk zijn als housewarming gift aan mijn zwager en schoonzus die over drie weken de sleutel van hun eerste huis krijgen! Past precies bij hun nieuwe interieur. (Nu hopen dat ze deze reactie niet zien…)

 • Reply
  Anne Marije
  1 september 2016 at 08:48

  Hoi naamgenoot 🙂

  Pas heb ik bij HOP een paperbag besteld en wat leuke items van mijn stijl. Het was echt een cadeautje om binnen te krijgen, mooie producten en leuk ingepakt. Ik zou graag nog een paar paperbags aan de collectie willen toevoegen 🙂

 • Reply
  Sophie
  1 september 2016 at 08:53

  De paperbags! Ik zou ze aan mijn vriend geven, omdat hij het helemaal fantastisch vindt om zelf kruiden te laten groeien. Helaas zijn alle plantjes dood gegaan toen we op vakantie waren.

 • Reply
  Marit
  1 september 2016 at 11:34

  Super toffe blog heb je geschreven over een aantal producten van cadeauwinkel HOP. Ik zou zelf kiezen voor de paperbags, deze zouden echt perfect staan in mijn nieuwe keuken. Momenteel is mijn keuken nogal saai en met deze paperbags wordt het meteen gezellig, ze geven echt een hele leuke uitstraling. Het lijkt me erg leuk om er een cactusplantje in te zetten!

 • Reply
  Carolien
  1 september 2016 at 11:50

  Te gaaf die paperbags. ; ) Zou erg leuk staan op de babykamer de luiers en sokjes kunner er makkelijk in.

 • Reply
  Arianne
  1 september 2016 at 12:11

  Oh die keuken textiel set is echt geweldig. Komende week krijgen wij een nieuw pantry keukentje. Deze wordt wit met lichtroze accenten. En deze set zou hem.echt afmaken. Ook het patroon met de diamant vind ik geweldig.

 • Reply
  Eline
  1 september 2016 at 14:25

  De paperbags zou ik erg leuk vinden voor kruidenplantjes als basilicum en rozemarijn ?. Leuk voor op het aanrecht in onze nieuwe keuken!

 • Reply
  Elke
  1 september 2016 at 14:39

  Leuke actie!

  Ik zou kiezen voor de mandjes omdat je die op zoveel manieren kan gebruiken. Waarschijnlijk gebruik ik ze de ene week als opberger, de week erna om een vaas mee te stylen en tussendoor als broodmandje bij het ontbijt.

 • Reply
  Ilse
  1 september 2016 at 15:09

  Prachtige producten in jouw inspirerende interieur! Het roze textielsetje zou ik een mooie aanvulling vinden voor in onze keuken.

 • Reply
  Nadia A.
  1 september 2016 at 23:23

  Leuke shop! Ik vind het roze keukentextielset ontzettend mooi voor mijn keuken.

 • Reply
  Badkamer ideeën: tips voor het stylen van een kleine badkamer
  30 mei 2017 at 11:30

  […] of Products. Bij deze webwinkel verkopen ze zoveel mooie spulletjes (lees hierover meer in mijn vorige blog over HOP). Voor de badkamer was ik nog op zoek naar een leuke badplank om zeepjes op te zetten (of een […]

 • Reply
  FLAVOURITES LIVE: DRIE LEUKE WEBSHOPS | REMADE with love
  28 januari 2019 at 10:58

  […] dat ik al een keertje met HOP heb samengewerkt en heel enthousiast ben over hun producten (lees deze blog).  Met veel plezier kijk ik regelmatig op de webshop van HOP maar ik moet zeggen dat ik het toch […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.