Kijkje in de showroom van Zuiver en Dutchbone

Donderdag mocht ik samen met een aantal andere bloggers een kijkje komen nemen in de showroom van de super toffe Nederlandse merken Zuiver en Dutchbone. Het was echt fantastisch! De inspirerende showroom is normaal gesproken alleen toegankelijk voor werknemers en inkopers dus ik vind het extra leuk dat ik jullie op deze manier toch een kijkje in de ‘keuken’ van Zuiver en Dutchbone kan geven.

zuiver concrete clock beton klok

Donderdag 2 juni reisde ik met de trein en bus vanaf Den Bosch naar Westzaan. Nadat ik de bus uitstapte werd ik door Google maps langs een pittoreske route gestuurd. Over de dijk, kijkend naar het water en de schattige huisjes, liep ik naar de showroom toe. En eenmaal binnen keek ik mijn ogen uit, het is hier zo mooi!

showroom zuiver dutchbone blogger eventIk werd vriendelijk ontvangen, kreeg een drankje aangeboden en ging ik op zoek naar andere bloggers. Het is zo ontzettend leuk om andere bloggers te ontmoeten in plaats van ze alleen maar digitaal te ‘spreken’. Ik heb onder andere de dames van Furnaround, Sandra van Koselig Blog, Mardou van sevencouches, Selina Steba, Cindy van more than living blog en Tessa van fonQ ontmoet.

showroom zuiver dutchbone blogger eventDe hal alleen al was echt een feestje om naar te kijken. Aan de muur hangt een heel groot gaaspaneel met daaraan allerlei verschillende (nep) cactussen bevestigd. Regelmatig ontstond er een file op de trap omdat alle bloggers dit tafereel natuurlijk maar al te graag vast wilden leggen. 🙂 Eenmaal boven aangekomen konden we al het moois uit de collectie van Zuiver aanschouwen. Hieronder een aantal shots die ik in de showroom van Zuiver maakte:

showroom zuiver dutchbone blogger event showroom zuiver dutchbone blogger event showroom zuiver dutchbone blogger eventshowroom zuiver dutchbone blogger eventBeneden is de showroom van Dutchbone. Hier werd ook het event georganiseerd en kon worden gegeten, gedronken en bovendien draaide een leuke dj er relaxte muziek. Daardoor heb ik hier helaas niet veel foto’s van het interieur kunnen maken. Jammer want het zag er echt te gek uit!

showroom zuiver dutchbone blogger event showroom zuiver dutchbone blogger eventNa het heerlijke diner verzorgde Truus Dokter een trendlezing over de veranderende trends in de retail en de rol van bloggers hierin. Ze was echt super enthousiast en ze is er volledig van overtuigd dat de retail compleet gaat veranderen.

Na afloop van het event mochten we nog een product uitkiezen van Zuiver. Ik heb gekozen voor de betonnen klok ‘Concrete Time’. Wat vinden jullie van de klok? Ik vind hem te gek! Hij staat echt super leuk in onze keuken maar misschien moet ik hem uiteindelijk toch maar ophangen voordat hij aan gruzelementen op de grond ligt en het echt ‘time flies’ is geworden. 😉

concrete time zuiver klok betonconcrete time zuiver klok betonWat vinden jullie van de showroom van Zuiver en Dutchbone en van de klok?

With love,
Anne

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Carla
  5 juni 2016 at 09:29

  Wat mooi allemaal. Leuke ervaring voor jou en super mooie klok gekozen.

 • Reply
  Sandra Broekhuis
  5 juni 2016 at 17:00

  Super leuk om jouw blog te lezen! Het was erg gezellig en leuk je te ontmoeten! Ik blijf je blog vanaf nu volgen! Liefs, Sandra

 • Reply
  Mardou
  5 juni 2016 at 19:42

  Leuk blog en mooie foto’s Anne! Vond ’t leuk je te ontmoeten. Liefs

 • Reply
  Claudia-Ookinhetpaars
  9 juli 2016 at 08:00

  O wat heerlijk om daar te zijn. Je hebt er ook prachtige foto’s van gemaakt. Wij hebben net een tafeltje gekocht van Dutchbone. En voor erbij staan de OMG van Zuiver hoog op het verlanglijstje. Toevallig dat je net bij deze 2 merken was.

 • Reply
  Words are not enough! • WOO Design
  12 september 2016 at 12:31

  […] taken by: (1) Blogger Anne from Remade with love (2) Blogger Sandra from Koselig Blog (3) Blogger Mardou from […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.