FLAVOURITES LIVE: DRIE LEUKE WEBSHOPS

Tegenwoordig schieten webshops als paddenstoelen uit de grond en zie ik door de bomen het bos niet meer. Gelukkig organiseerde Flavourites afgelopen weekend het Flavourites live event waar je allerlei webshops live kon bewonderen. In deze blog deel ik met jullie mijn drie favoriete woon webshops die bij dit event live aanwezig waren.

favorites live leukste webshopsEr waren in totaal 130 webshops uit diverse branches aanwezig zoals wonen, fashion, food en kids. Het event werd gehouden in een ontzettend gaaf industrieel pand: de Kromhouthal. Samen met Ninke, mijn vriendin en buurvrouw, bracht ik een bezoekje aan dit event. We hebben rondgesnuffeld bij veel van de aanwezige webshops, een drankje gedaan en ons misselijk gegeten aan de lekker fudges. Voor jullie heb ik foto’s gemaakt van mijn drie favoriete woonwebshops.

Flavourites live: Brainy Days

Brainy Days had een prachtige stand op het event. Het was een groene oase waar de wanden onder andere voorzien waren van sfeervolle monstera bladen en bovendien had men allerlei schatten uitgestald die te koop zijn bij Brainy Days. Wat kom je bij Brainy Days zoal tegen? Veel groen, plantenhangers, beschilderde bloempotjes, kleding, sieraden en stationery. Beelden zeggen in dit geval zeker meer dan 1000 woorden dus ik zou zeggen kijk je ogen uit:

favorites live leukste webshops brainy days favorites live leukste webshops brainy days favorites live leukste webshops brainy days favorites live leukste webshops brainy days favorites live leukste webshops brainy days
Als bovenstaande beelden je aanspreken dan zou ik zeker eens rondneuzen op hun website of in hun winkel in Amsterdam Oud West (Jacob van Hennepkade 296).

Flavourites live: HOUSE OF PRODUCTS

Yes! De toffe webshop HOUSE OF PRODUCTS (HOP) was ook aanwezig op Favorites live en hier werd ik heel blij van :). Als jullie regelmatig mijn blog lezen dan weten jullie dat ik al een keertje met HOP heb samengewerkt en heel enthousiast ben over hun producten (lees deze blog).  Met veel plezier kijk ik regelmatig op de webshop van HOP maar ik moet zeggen dat ik het toch wel extra leuk vond om de producten in het echt te zien. Ik kon mij dan ook niet inhouden toen ik al dat moois voor mijn neus zag liggen en heb een tissue box met grafische print en een zwarte paperbag gekocht. De foto’s zijn een beetje onscherp maar op de website van HOP is genoeg moois te vinden.

favorites live leukste webshops house of products favorites live leukste webshops house of products favorites live leukste webshops house of products

Flavourites live: Stoer Design

Op het event kwam ik ook een heel leuke webshop tegen die ik nog niet kende: Stoer Design. Kennen jullie deze bijzondere webshop al? Dit miniwarenhuis vol met vintage meubels, handmade design en woonaccessoires heeft mij zeer positief verrast.

favorites live leukste webshops stoer design favorites live leukste webshops stoer design favorites live leukste webshops stoer design
Dit waren ze dan, mijn drie favoriete woon webshops van Flavourites Live.

With love,
Anne

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  San
  24 november 2016 at 06:41

  Wat weer een leuk artikel en ook ik kon me niet inhouden en heb ook weer wat gekocht bij HOP. ?

 • Reply
  Albertine
  19 december 2016 at 20:45

  Leuk al die Bossche tips ! Heb jaren in Den Bosch gewoond, maar alweer 20 jaar niet meer geweest. Moet dus nodig weer eens gaan om al die leuke nieuwe shops gaan bezoeken lees ik wel 😉

 • Reply
  WEEKENDTIP + WINACTIE FLAVOURITES FEEST 20+21 MEI | REMADE with love
  18 mei 2017 at 21:45

  […] alvast een kleine sfeerimpressie van hoe Flavourites live afgelopen november er […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.