Brandpunt Breda: winkelen en koffie drinken

Sommigen laten hun ogen laseren om goed te zien. Maar in Breda vond ik een plek waar iedereen zijn ogen uitkijkt, gelaserd of niet. Sterker nog: in deze winkel staat de laser zelf centraal. De bijzondere items die je er kunt kopen zijn een lust voor het oog. In mijn shop blog voor #nsfavourites vertel ik je alles over deze hotspot.

DSC_4784DSC_4779Twee weken geleden liet ik jullie al met veel plezier mijn favoriete hotspots van de gezellige stad Breda zien op #nsfavourites. Naast de blog ’10 uur in Breda’ heb ik voor #nsfavourites ook nog een blog geschreven over een blog die ik bijzonder leuk vind: Brandpunt. Benieuwd wat Brandpunt zo bijzonder maakt? Klik dan hier om de hele blog op #nsfavourites te lezen.

WAAR?
Brandpunt Breda
Reigerstraat 16, brandpuntbreda.nl

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.