NIEUWE HOTSPOT IN ARNHEM: MOONLOFT

Afgelopen weekend bracht ik samen met mijn vriend een bezoekje aan de creatieve en eigenzinnige stad Arnhem. Wat een leuke stad is dit, hier ga ik zeker nog vaker naartoe! In mijn nieuwe blog voor vtwonen laat ik je een van mijn favoriete adresjes in Arnhem zien: Moonloft.

DSC_4441

In deze winkel met bohemian stijl vind je unieke woonaccessoires en fashion. Benieuwd naar de hele blog? Klik dan hier om deze te lezen.

WAAR?
Moonloft Arnhem
Beekstraat 113
6811 DZ, ARNHEM
info@moonloft.nl

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nieuwe collecties bewonderen tijdens het showUP event | REMADE with love
    20 september 2017 at 22:44

    […] Doing Goods gaat graag op reis om de mooiste schatten overzees te ontdekken. In hun collectie vind je allerlei exotische producten zoals messing ananas deurknopjes en messing schildpad haakjes. Overigens kwam ik deze haakjes ook al een keer tegen tijdens mijn bezoekje aan de toffe winkel Moonloft. […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.