WEEKENDTIP + WINACTIE FLAVOURITES FEEST 20+21 MEI

Flavourites viert feest! Ze bestaan 10 jaar en daarom vieren ze dit met Flavourites Feest op 20 en 21 mei in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Goed nieuws! Ik mag aan vijf van jullie twee kaartjes voor dit leuke feestje weggeven (kaartjes geven toegang op 20 OF 21 mei). En zeg nou eerlijk wie houdt er niet van een feestje? We hebben het hier niet over zomaar een feestje. Nee op dit bijzondere feestje wordt alles uit de kast gehaald: maak hilarische foto’s in de Photo Booth, ga disco rolschaatsen of bekijk het event van bovenaf vanuit het mini reuzenrad. Daarnaast zijn er maar liefst 100 leuke webshops op het gebied van interieur, lifestyle, fashion en kids twee dagen lang als pop-up shop te bezoeken. Ook zijn er vele foodtrucks en kun je er workshops volgen.

favorites live leukste webshops brainy days

Flavourites Feest winactie

Kortom een feestje dat je niet wilt missen. Yay ik vind het super leuk dat ik vijf van jullie blij mag maken met twee toegangskaartjes voor Flavourites Feest. De winnaars mogen kiezen of ze op 20 of 21 mei naar het event komen. Hoe kun je meedoen? Je hoeft alleen maar te laten weten dat je mee wilt doen met deze winactie door hieronder een reactie achter te laten. Let op: gebruik bij het achterlaten van een reactie een geldig e-mailadres, anders kan ik je niet bereiken als je gewonnen hebt. Meedoen aan de winactie kan tot en met morgen 17.00 uur, vrijdag 19 mei 2017, daarna zullen de winnaars bekend worden gemaakt op social media en onderaan deze blog.

Mocht je er morgenavond achterkomen dat je niet gewonnen hebt en toch graag naar het event willen. Dat kan natuurlijk ook. Tickets in de voorverkoop kosten 10 euro en aan de deur 12,50 euro (meer info vind je op www.flavouritesfeest.nl). Alle bezoekers krijgen een limited edition notitieboekje (maar op=op), ontworpen voor Flavourites Feest door Tinne + Mia.

En de winnaars zijn….. Ingeborg, Judith, Angela, Sabrina en Nathalie gefeliciteerd! Jullie krijgen ieder twee tickets voor Flavourites Feest. Jullie e-mailadressen worden op de gastenlijst geplaatst en jullie kunnen je melden bij de pers/prijswinnaars balie.

Hieronder alvast een kleine sfeerimpressie van hoe Flavourites live afgelopen november er uitzag:

favorites live leukste webshopsfavorites live leukste webshops brainy daysfavorites live leukste webshops stoer design

With love,
Anne

31 Comments

 • Reply
  Annemarie van der Grijn
  18 mei 2017 at 22:03

  Ik zou heel graag samen met m’n lieve vriendin Marieke naar dit feestje gaan!!
  We both deserve it! ?

 • Reply
  Joyce Rijvers
  18 mei 2017 at 22:32

  Aah super leuk! Ik zou er graag 2 willen winnen voor zaterdag 20 mei!?

 • Reply
  Sabrina Alberg
  18 mei 2017 at 22:39

  Ik wil heel graag winnen ;-)!!!

 • Reply
  Leonie
  18 mei 2017 at 22:58

  Ja leuk, klinkt goed! Het is nog bij mij om de hoek ook ?

 • Reply
  Sanne Sluijter
  18 mei 2017 at 23:00

  Jaaaaa ik zou graag tickets willen winnen voor zondag 21 mei! Morgen en overmorgen verhuizen naar ons nieuwe huis dus heel veel wooninspiratie is welkom! Liefs, Sanne

 • Reply
  Sigrid
  18 mei 2017 at 23:01

  Jaaa super tof om kaartjes te winnen voor Flavourites aanstaand weekend! November ging het helaas niet lukken om er bij te zijn omdat m’n zussie toen mama werd maar wat zou het fijn zijn om met z’n tweetjes een dagje op dit gezellige event te struinen om inspiratie op te doen en workshops te volgen! Fingers crossed 🙂

 • Reply
  judith
  19 mei 2017 at 01:01

  Lov it! Zou graag kaartjes winnen voor Jan Willem en mij :). Hij moet dan wel mee onder lichte dwang maar heb gezegd dat er ook lekker eten is hahahah! In Amsterdam is het altijd al een feestje dus ik ben benieuwd hoe het dit keer in Utrecht is. Liefs Judith

 • Reply
  Frederique de Jeu
  19 mei 2017 at 05:47

  Hi,
  Ik doe graag mee aan de winactie voor Flavorites! Het lijkt me superleuk om met mijn twee meiden van 9 &10 naartoe te gaan.
  Winnen; Let’s hope so?
  Lieve groetjes Frederique

 • Reply
  Tessa
  19 mei 2017 at 06:52

  Oeee, Flavourites Live is ook altijd een feestje, dus dit lijkt me superleuk! As. zondag heb ik met een vriendin afgesproken en dit lijkt me een perfecte dagbesteding 🙂 Liefs!

 • Reply
  Jolanda Scholten
  19 mei 2017 at 07:20

  Super leuke actie! Vooral als je net een nieuw huisje en een nieuwe start maakt in je leven! Xxx

 • Reply
  Ramona
  19 mei 2017 at 07:26

  Tof om een kansje te wagen! Lijkt me ontzettend leuk om hier naar toe te gaan.

 • Reply
  Saskia
  19 mei 2017 at 07:27

  Jaaa helemaal leuk, ik doe mee! ✌?

 • Reply
  Jenneke
  19 mei 2017 at 07:31

  Nou, die kans laat ik natuurlijk niet aan me voorbij gaan! Het lijkt me zo’n super leuke beurs!! Duimen maar ?!

 • Reply
  Evelien
  19 mei 2017 at 07:54

  Klinkt als een leuk feestje, daar zou ik graag bij willen zijn op de twintigste!

 • Reply
  Fleur wilkes
  19 mei 2017 at 08:29

  Hè Anne, wat Super leuk! Ik wil zondag graag met mijn moeder gaan! We wonen niet meer bij elkaar in de buurt,( Apeldoorn en Alkmaar) helaas hebben we elkaar met Moederdag niet gezien. Daarom had ik voor gesteld om zondag samen naar Flavourites Feest te gaan! Dat lijkt mij super leuk! Ik doe graag mee met de win actie van Remade with Love!

 • Reply
  Marlon
  19 mei 2017 at 08:54

  Wat super tof! Ben er nog nooit geweest, ik ga duimen!

 • Reply
  Thirza
  19 mei 2017 at 09:04

  Oeh ik heb de 20e al met een vriendin afgesproken maar we weten nog niet wat we gaan doen. Dit zou zo’n leuke verassing zijn! 🙂 Dus heel graag!

 • Reply
  Nathalie
  19 mei 2017 at 09:13

  Het lijkt me een super leuk feestje om naar toe te gaan! Ziet er gezellig en leuk uit op de foto’s, ben benieuwd #duimenmaar

 • Reply
  Eva
  19 mei 2017 at 09:35

  Jaaaa heel graag! Kan ik samen met vriendin inspiratie opdoen voor onze nieuwe huizen 🙂

 • Reply
  Angela van Bussel
  19 mei 2017 at 09:41

  Jaaa! Ik zou daar wel heen willen op zondag met mijn dochter Laura!

 • Reply
  Marjolein
  19 mei 2017 at 10:31

  Het lijkt mij super leuk om samen met mijn bff heen te gaan. Lekker gezellig samen allemaal inspiratie op doen.

 • Reply
  Natascha Moser
  19 mei 2017 at 11:06

  lijkt me super leuk, heerlijk dagje samen met mijn dochter!

 • Reply
  Natascha Moser
  19 mei 2017 at 11:07

  Lijkt me super leuk, samen met mijn dochter! In vorige bericht verkeerde mailadres! Bij deze de juiste!

 • Reply
  Marloes
  19 mei 2017 at 11:09

  Jaa dat zou super leuk zijn, zo’n leuk evenement in me eigen stad

 • Reply
  Ingeborg
  19 mei 2017 at 11:53

  Jaaaaa!! Superleuk Feestje op een nog leukere locaties met toffe vendors & inspirerende workshops, daar wil ik graag bij zijn met mijn zusje!

 • Reply
  Macy Nas
  19 mei 2017 at 12:25

  Lijkt mij super leuk om heen te gaan. Wil graag samen met mijn zusje gaan als ik win. Nu ik niet meer thuis woon mist ze mij echt. Lijkt me leuk om weer een dagje met haar op pad te gaan! ?

 • Reply
  Sabine
  19 mei 2017 at 12:30

  Ja ik wil graag mee doen!!

 • Reply
  Nenette Schreurs
  19 mei 2017 at 12:34

  LEUK! niets lazy sunday..shop till you drop :))

 • Reply
  Maud
  19 mei 2017 at 12:35

  Oh, dat zou super gaaf zijn! Heel erg graag ??

 • Reply
  Janine Gijsbers
  19 mei 2017 at 14:06

  Dat lijkt me super leuk om te winnen! Ik ga er graag naar toe! Nu maar duimen!

 • Reply
  Fiona
  19 mei 2017 at 16:52

  Oh, yes please! En of ik dit wil winnen.
  Voor nu duimen dat ik de kaartjes ga winnen.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.