FERM LIVING PLANTENBAK (PLANT BOX)

Gezellige hoekjes, ik ben er dol op! In deze blog laat ik zien hoe ik met behulp van de stijlvolle Ferm Living plantenbak, in ons huis een knus hoekje heb gecreëerd.

Ferm Living plantenbak: gezellig hoekje creëren

Zoals ik al zei ben ik dol op gezellige hoekjes. Helaas bestaat de benedenverdieping van ons huis, naast de hal en toilet, uit één grote ruimte. In deze ruimte bevinden zich zowel de woonkamer, de keuken als het eetgedeelte. Maar met een beetje creatief zijn hebben we er toch een knus hoekje weten te creëren. Door de bank niet tegen de muur te zetten maar een paar meter er vanaf, zie afbeelding hierboven, ontstond er al meteen een gezellig hoekje achter de bank.

Wat we nog misten was een (minimale) afscheiding tussen de zithoek en de rest van de ruimte. Het was meteen duidelijk dat een grote roomdivider/kast voor onze situatie niet geschikt zou zijn. De ruimte zou hierdoor klein en rommelig ogen en bovendien zou het zicht naar buiten, vanuit de rest van de beneden verdieping, deels weggenomen worden. Toen ik een tijdje geleden de plant box van Ferm Living, een plantenbak, tegenkwam had ik meteen een Eureka moment. Deze zou, gevuld met planten, perfect zijn om naast de bank te zetten om zodoende een knusser hoekje te creëren.

ferm living plantenbak plantbox

Ferm Living plantenbak: brass tray

Naast de prachtige plantenbak van Ferm Living mocht ik voor mijn nieuwe stylingopdracht voor MisterDesign ook de bijpassende messing tray fotograferen. Door de toevoeging van deze accessoire doet de plantenbak nu niet alleen dienst als mini roomdivider maar ook als bijzettafeltje.

ferm living plantenbak plantbox

Ferm Living plantenbak: kleuren en modellen

In ons interieur vind ik de lichtgrijze kleur het mooiste tot zijn recht komen. Daarnaast is de plant box ook verkrijgbaar in een aantal andere kleuren waaronder donkergroen, zwart, poederroze en oker. Mocht je nog op zoek zijn naar een stijlvolle plantenbak voor op het aanrecht of op een dressoir dan is de kleine plant box echt een aanrader. Beide varianten zijn gemaakt van gepoedercoat metaal.

ferm living plantenbak plantbox

With love,
Anne

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Alice
    13 februari 2018 at 13:41

    Ziet er hartstikke tof uit, de plantenbak! Altijd een goed idee om zoveel mogelijk van buiten naar binnen te brengen. Ook andersom, check even de opties voor loungen in je tuin. Zo breng je buiten naar binnen, en verleng je als het ware je woonkamer. Nu is het nog koud, maar met wat vachtjes, relaxte zitplekken en een vuurkorf zit je lekker knus. Ik hoop een keer je tuinstyling te zien, zal net zo indrukwekkend zijn als binnen 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.