HELLO I’M LOCAL BOUTIQUE HOSTEL HAARLEM

Bijzonder en betaalbaar overnachten in één van de leukste steden van Nederland? Dan ben je bij Hello I’m Local Boutique Hostel in Haarlem aan het juiste adres!

hello i'm local boutique hostel haarlem
Hello I’m Local Boutique Hostel

Het hostel ligt in een super schattig straatje in het centrum van Haarlem. Iedere kamer van dit hostel is anders en met zeer veel oog voor detail ingericht. Kijk je met me mee?

Unieke kamers

Het interieur van Hello I’m Local Boutique Hostel is bijzonder mooi. Iedere kamer heeft een unieke inrichting. De kamers zijn door eigenaresse Saskia en studenten van verschillende interieur gerelateerde opleidingen ingericht. In de inrichting van de kamers zie je de Hollandse geschiedenis terug. Wij sliepen in privékamer De Heem. In deze kamer hing een super leuk IXXI wandsysteem aan de muur met daarop een stilleven met bloemen van de Heem afgebeeld.

hello i'm local boutique hostel haarlem hello i'm local boutique hostel haarlemDe kamers hebben een eigen douche en sommige kamers hebben ook een eigen toilet (Frans hals, Oldschool, Tante Leen en Klederdracht). In dit toffe hostel kun je met allerlei soorten gezelschappen terecht. Slaap bijvoorbeeld met je geliefde in de Heem (tweepersoonskamers), met je vriendinnen in de kamer Old School (vierpersoonskamer) of met een groep in de kamer Tante Leen (achtpersoonskamer).

hello i'm local boutique hostel haarlem Huiskamer en patio

De huiskamer, waar je ook heerlijk kunt ontbijten en lunchen, staat vol met vintage schatten (I love them!). Bij het ontbijt worden alleen maar lokale producten die met liefde zijn geselecteerd geserveerd. Wij hebben hier echt super lekker ontbeten! Vooral de omelet en Oma’s krentenmik met boter is om je vingers bij af te likken.

hello i'm local boutique hostel hello i'm local boutique hostelIn de patio kun je soms heerlijk genieten van het zonnetje of jezelf opwarmen bij de buitenhaard. Wil je alleen lunchen of een borrel doen bij Hello I’m Local? Geen probleem, het vriendelijke personeel staat klaar om je te ontvangen.

hello i'm local boutique hostelHaarlem is een stad vol leuke boetiekjes en restaurants en wat mij betreft echt een aanrader voor je volgende stedentrip (al mijn shoptips lees je in mijn blog die ik voor vtwonen schreef). Hello I’m Local boutique hostel is echt de perfecte uitvalbasis voor een stedentrip Haarlem. Benieuwd geworden naar dit hostel? Neem dan eens een kijkje op de website van Hello I’m Local Boutique Hostel.

With love,
Anne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.