HOTEL THE DUTCH MAASTRICHT

Afgelopen weekend zijn mijn vriend en ik een weekendje naar het bourgondische Maastricht geweest. Wat een geweldige stad is dit. We zijn er slechts twee dagen geweest maar desondanks voelde het echt als een soort minivakantie. In deze nieuwe blog voor vtwonen laat ik je een heel gaaf hotel zien waar wij hebben geslapen: Hotel The Dutch.

hotel the dutch maastrichthotel the dutch maastricht hotel the dutch maastricht
Dit waanzinnig mooie hotel is gevestigd in een groot stadspand gelegen in het trendy stadsdeel Wyck. Hier vind je vele leuke restaurants en boetiekjes maar ook in de andere wijken van Maastricht zijn nog heel veel leuke winkels en restaurants te vinden. Benieuwd naar dit funky hotel? Klik dan hier om de hele blog over hotel The Dutch op vtwonen te lezen.

WAAR?

The Dutch Maastricht
Wilhelminasingel 60
www.hotelthedutch.com

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Femke
  7 april 2017 at 12:28

  Wow ziet er echt heel erg leuk uit! Ik ben fan van de flamingo 😉

 • Reply
  San
  25 april 2017 at 15:52

  Je blog maakte ons enthousiast, we gaan 9 juni met vier meiden dit hotel gedurende 2 nachten onveilig maken?…. ben benieuwd

 • Reply
  Lisanne de graaf
  8 juli 2017 at 12:14

  Wat ziet dit hotel er fantastisch mooi uit. Ik ben benieuwd hoe je ervaring verder is met dit hotel. Laatst ben ik naar een geweest in de buurt van Breda. Daar heb ik erg van de hotelovernachting genoten!

 • Reply
  Anna
  14 januari 2019 at 10:56

  Ziet er leuk uit! Ik ga zeker een weekendje Maastricht aan mijn vriendinnen voorstellen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.