HOTSPOT EINDHOVEN: ONDER DE LEIDINGSTRAAT

Afgelopen weekend heb ik samen met mijn vriend weer een bezoekje aan Strijp-S gebracht, het voormalige fabrieksterrein van Philips in Eindhoven. Deze keer spotte ik het leuke lunchtentje ‘Onder de Leidingstraat‘. In mijn nieuwe blog voor vtwonen vertel ik je alles over dit fijne adresje.

Deze hotspot in Eindhoven zit vol authentieke details en je kunt hier heerlijke biologische gerechten en sapjes bestellen. In de blog die ik voor vtwonen schreef vind je ook nog tips voor andere leuke hotspots in Eindhoven. Benieuwd? Lees dan mijn hele blog op vtwonen.

WAAR?
Onder de Leidingstraat
Leidingstraat 45
Eindhoven
onderdeleidingstraat.nl 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.