RESTAURANT RAW: HOTSPOT SPOORZONE TILBURG

Ik heb weer een heel leuk adresje voor jullie gespot: restaurant RAW. Deze geweldige ontmoetingsplek bevindt zich achter het station van Tilburg op het Spoorzone terrein. In mijn nieuwe blog voor vtwonen vertel ik je alles over dit REMADE-proof adresje.

spoorzone tilburg raw restaurant

Het interieur van RAW zit vol stoere en authentieke details. Benieuwd geworden naar dit restaurant? Lees dan mijn uitgebreide blog op vtwonen.

WAAR?
RAW
Burgemeester Brokxlaan 79-8
raw013.nl

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Vera
  28 november 2017 at 11:02

  Ik ben heel erg benieuwd naar dit restaurant. Ik vind stoere en authentieke details leuk, maar het eten moet ook goed zijn. Veel restaurant proberen deze kant op te gaan en ik vind het leuk dat er geprobeerd wordt om anders te zijn dan de rest.

 • Reply
  Collin
  5 september 2018 at 22:31

  Google maar eens op “Ober maakt Eindhovense (39) belachelijk op bonnetje omdat zij geen rietje wil: ‘Wat een kutleven heb je dan” …. dan kun je de ware aard van deze tent beleven…. hopelijk is minimaal deze loser inmiddels ontslagen….. tja, wat een kutleven heb je dan !!!

  • Reply
   Anne
   4 januari 2019 at 11:20

   Zojuist even gelezen, kan inderdaad echt niet!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.