RESTAURANT LUC UTRECHT: LUNCHEN EN DINEREN

Restaurant Luc Utrecht is een adresje die je echt niet wilt missen tijdens je bezoek aan de leuke stad Utrecht. Alleen al om het bijzondere interieur te bewonderen zou je hier eens binnen moeten lopen. In deze groene oase kun je heerlijk lunchen en dineren of genieten van een kop koffie met stuk taart. In mijn nieuwe blog voor vtwonen vertel ik je alles over dit fijne adresje.

Restaurant Luc Utrecht: lunchen en dineren

Op loopafstand van Hoog Catharijne vind je het bijzonder fijne en aansprekende restaurant Luc. Voor zowel klassiekers als bijzondere gerechten ben je hier aan het juiste adres en eigenlijk is het wat mij betreft ronduit een aanrader. De stijl van dit knusse interieur vind ik het beste te omschrijven als een bohemian urban jungle. Benieuwd geworden naar deze bohemian urban jungle? Klik dan hier om de hele blog op de website van vtwonen te lezen.

City guide Utrecht

Op zoek naar nog meer leuke winkels en restaurants in Utrecht? Neem dan eens een kijkje in mijn city guide met de leukste adresjes van Utrecht die ik een tijd geleden heb samengesteld.

WAAR?
Luc. Utrecht
Voor Clarenburg 8
www.lucutrecht.nl

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.