Restaurant Lot & de Walvis: de huiskamer van Leiden

Vorige week was ik uitgenodigd voor een bloggerdag in de stad van ontdekkingen: Leiden. Wauw wat een leuke en mooie stad is dit. Natuurlijk deel ik maar al te graag mijn favoriete adresjes die ik hier ben tegengekomen met jullie. In mijn nieuwe blog voor vtwonen laat ik je een prachtig restaurant in Leiden zien en over twee weken volgt nog een ander leuk adresje.

Lot & de Walvis

Net buiten het centrum van Leiden gelegen aan de haven bevindt zich ‘de huiskamer van Leiden’. Dat is hoe Lot & de Walvis wat mij betreft zich het beste laat omschrijven. De huiselijke en sfeervolle inrichting zorgen ervoor dat ik mij bij binnenkomst meteen thuis voelde. Het eten is er echt heerlijk en om van te smullen. Bovendien is het servies waarop de gerechten geserveerd worden een lust voor het oog. Benieuwd geworden naar dit huiselijke adresje? Klik dan hier om de hele blog op de website van vtwonen te lezen.

WAAR?
Lot en de Walvis
Haven 1, Leiden
www.lotendewalvis.nl

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Restaurant Waag Leiden | REMADE with love
  16 juni 2017 at 09:53

  […] week liet ik jullie het leuke adresje Lot & de Walvis in Leiden zien en deze week deel ik mijn andere favoriete adresje met jullie: restaurant Waag. In […]

 • Reply
  Ivon
  12 maart 2018 at 21:39

  Ook nog tip voor een leuk adresje voor een overnachting in Leiden?

  • Reply
   Anne
   27 maart 2018 at 11:09

   Hi Ivon, Helaas ben ik nog nooit in Leiden wezen overnachten maar wie weet heeft bijzonder plekje of barts boekje nog leuke tips. Groetjes Anne

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.