Restaurant Waag Leiden

Vorige week liet ik jullie het leuke adresje Lot & de Walvis in Leiden zien en deze week deel ik mijn andere favoriete adresje met jullie: restaurant Waag. In mijn nieuwe blog voor vtwonen vertel ik je alles over dit mooie restaurant, gelegen in het prachtige historische centrum van Leiden.

waag leiden

Restaurant Waag Leiden

Ooit was de Waag de plek in Leiden waar goederen van handelaren gewogen werden. Inmiddels is dit rijksmonument met veel liefde en respect voor de historie omgetoverd tot een uniek en sfeervol restaurant/café genaamd Waag. Helemaal REMADE-proof dus.

Alleen al om het prachtige interieur is dit restaurant echt een bezoekje waard. Daarnaast is het eten ook nog om van te smullen. Veel gerechten worden bereid in de Josper houtskooloven en persoonlijk vind ik dat deze bereidingswijze een heerlijk smaak geeft aan het eten. Benieuwd naar dit leuke adresje? Lees dan de hele blog op vtwonen.nl.

WAAR?
Waag
Aalmarkt 21
waagleiden.nl

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.