KABOOM HOTEL MAASTRICHT: GOEDKOOP OVERNACHTEN

In Maastricht heb ik een super leuk en goedkoop hotel gespot: Kaboom Hotel! Kaboom Hotel Maastricht is de ideale uitvalbasis voor een stedentrip Maastricht! Niet alleen de locatie van dit hotel is fantastisch, het hotel ligt tegenover het centraal station, maar het is ook nog eens fantastisch ingericht en betaalbaar.

goedkoop hotel maastricht kaboom hotel
Samen met mijn moeder ben ik op stedentrip geweest naar de bourgondische stad Maastricht. We hebben hier ook een aantal leuke restaurants en winkels gespot! Deze zullen nog verschijnen in de mini city guide van Maastricht.

Kaboom Hotel Maastricht: interieur 

Het Kaboom Hotel ligt in het charmante stadsdeel Wyck waar je vele leuke boetiekjes en restaurants in alle soorten en maten tegenkomt.

goedkoop hotel maastricht kaboom hotelBij binnenkomst word je verwelkomd door allerlei planten die aan de muur hangen. Het interieur van het hotel is ontworpen door interieurarchitect Roger Haan en in het ontwerp heeft hij op een bijzonder eigentijdse manier de historische locatie verwerkt.

goedkoop hotel maastricht kaboom hotelAls je de hotelkamer binnenloopt is het eerste wat je opvalt het toffe behang. Deze is speciaal ontworpen voor het Kaboom Hotel en verteld het verhaal van de stad Maastricht. Verder heeft hij veel gebruik gemaakt van standaard materialen maar deze op een andere manier en geheel eigen wijze gebruikt.

goedkoop hotel maastricht kaboom hotel Zo zie je bijvoorbeeld in de badkamer en hal de standaardwitjes van Mosa terugkomen maar deze zijn 45 graden gedraaid aangebracht waardoor ze er geheel eigentijds uitzien. Slapen doe je in dit budgethotel overigens op een heerlijk Auping bed zodat je ’s morgens uitgerust opstaat.

Kaboom Hotel Maastricht: ontbijten en patiotuin

Vanuit de lobby loop je direct bij één van de twee buren van Kaboom Hotel binnen waar je kunt ontbijten. Ga uitgebreid ontbijten bij DADAWAN of geniet van een snel ontbijtje met héérlijke koffie bij Douwe Egberts. In de zomer kun je hier heerlijk loungen in de pationtuin.

goedkoop hotel maastricht kaboom hotelBenieuwd geworden naar Kaboom Hotel Maastricht? Neem dan een kijkje op de website Kaboom Hotel Maastricht.
With love,
Anne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.