NHOW HOTEL MILAAN: DESIGN HOTEL

Nhow hotel Milaan is een artistiek en trendy hotel gelegen in het creatieve Design District in Milaan. Wij verbleven in dit bijzondere hotel tijdens onze doorreis naar Elba en hebben het hier erg naar onze zin gehad.

nhow hotel milaan centrum design hotel

Degene die mijn blog volgen weten dat mijn vriend en ik al eens in nhow Rotterdam en nhow Berlijn hebben geslapen. Beide hotels zijn ons super goed bevallen en het stond nog altijd op ons verlanglijstje om bij het andere zusje van de nhow familie te gaan overnachten: het nhow hotel in Milaan. Afgelopen zomer zijn wij op vakantie geweest naar Elba en Toscane dus dit was het perfecte excuus om een pitstop in Milaan te maken.

Nhow hotel Milaan

Zelden ben ik ooit zo vriendelijk ontvangen! Een charmante Italiaanse meneer van Guest Relations gaf ons een heel warm welkom en wilde ons ook alle ins en outs van Milaan vertellen. Helaas hadden wij weinig tijd om Milaan te verkennen omdat we op doorreis waren naar Elba en onze boot natuurlijk niet wilden missen. Wel hebben we onszelf de tijd gegund om een avondje de nabije omgeving te verkennen. Zoals gezegd ligt nhow hotel Milaan in de leuke creatieve wijk Design District en vind je op het terrein van nhow ook Elite Mode. Bovendien zitten in de omgeving allerlei galerijen en studio’s van creatievelingen en zit een stukje verderop de bruisende wijk Navigli die rijkelijk voorzien is van levendige bars en restaurants.

Nhow hotel Milaan: fashion & design hotel

Alle drie de nhow hotels hebben ieder een eigen thema en omdat nhow Milaan in het Design District is gevestigd is hun thema fashion & design. Het eclectische interieur van het hotel is heel kleurrijk en zit vol met artistieke elementen.

nhow hotel milaan design hotelWat ik ook een leuk detail vind is de betonvloer die een herinnering is aan de industriële oorsprong van de locatie want voorheen zat hier op deze de General Electric Factory. Op de begane grond kun je bij de liften via een glazenvloer zelfs de fundering van de oude fabriek te zien, heel tof!

nhow hotel milaan design hotel

Nhow hotel Milaan: hotelkamers

Wij verbleven in een ruime hotelkamer met een heerlijk bad maar natuurlijk hebben we gewoon in het bed geslapen 🙂 . Het Italiaanse interieur van de hotelkamer is een mix van modern en klassiek.  Deze stijl sluit misschien niet geheel aan bij mijn persoonlijk smaak maar ik voelde me hier wel helemaal ontspannen, heb ontzettend genoten en ben zelden zo uitgerust wakker geworden.

nhow hotel milaan design hotel
We hebben heel erg van het bad en badschuim genoten en vooral ook heel veel lol gehad bij het maken van foto’s hiervan. Het deed ons bijna weer denken aan onze kinderjaren maar we hadden helaas ons badeendje niet bij!

nhow hotel milaan design hotel nhow hotel milaan design hotelEen leuk detail van de kamer is de persoonlijke groet die op de spiegel geschreven is: wow Anne and Michael, you’re so beautiful! 🙂 #nhowmilano.

nhow hotel milaan design hotel

Nhow hotel Milaan: ontbijt

We hadden een overnachting inclusief ontbijt en hebben heerlijk uitgebreid ontbeten en koffie gedronken in het restaurant. Er waren allerlei zoetigheden (ook macarons!) en diverse soorten broodjes met beleg waar we konden kiezen. Ook was er een ruim assortiment sapjes aanwezig en uiteraard Italiaanse espresso’s.

nhow hotel milaan design hotel nhow hotel milaan design hotelGeniet ’s ochtends op het terras van het zonnetje en een heerlijke cappuccino. Of wat dacht je ervan om na een middagje shoppen heerlijk op dit terras neer te ploffen met een wijntje? Ik zou het wel weten. 🙂

nhow hotel milaan design hotel

Ik ben benieuwd wat jullie van het kleurrijke en vrolijke nhow hotel Milaan vinden. Het is een compleet ander hotel dan de vorige hotels die ik met jullie gedeeld heb maar zoals het spreekwoord luidt: ‘ verandering van spijs doet eten’. En wat dat betreft is dit hotel daar een goed voorbeeld van want wij zijn weer een unieke ervaring rijker en hebben weer eens wat anders ondergaan.

With love,
Anne

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Femke
  13 september 2016 at 08:38

  Wow wat ziet het er mooi uit! Het is niet mijn smaak, maar zo te zien ontbreekt het je aan niks als je hier overnacht. Kan me helemaal voorstellen dat je na een verblijf op en top ontspannen bent.

 • Reply
  C. Sanitair
  19 september 2016 at 11:52

  Apart hotel maar wel heel erg mooi. Je moet er inderdaad maar van houden. Op de foto’s ziet het er in ieder geval erg gelikt uit

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.