Op pad met EditieNL om leuke dobbelspel cadeaus te scoren

Ben je nog op zoek naar leuke dobbelspel cadeautjes? Dan heb ik leuk nieuws voor je :). Samen met EditieNL ging ik in Den Bosch op pad om lastminute leuke dobbelspel cadeautjes te scoren. Uitzending gemist? Klik hier om het item te bekijken.

dobbelspel cadeaus vijf euro

Zoals je in mijn vorige blog hebt kunnen lezen over dobbelspelcadeaus spelen met Sinterklaas en Kerstmis heel veel mensen het dobbelspel waarbij iedereen één of meerdere cadeautjes van een bepaald bedrag koopt (bijvoorbeeld maximaal vijf euro per cadeau). Hoe het spel precies werkt kun je onder andere op deze website lezen. Veel mensen vinden het super lastig om goedkope maar toch leuke cadeaus te vinden. Samen met EditieNL laat ik je zien dat het helemaal niet zo lastig is om lastminute betaalbare en leuke cadeautjes te scoren.

schermafbeelding-2016-12-02-om-17-46-12

Wat zijn mijn tips om op het laatste moment toch nog goede dobbelspel cadeaus te vinden? Breng een bezoekje aan HEMA, Søstrene Grene, Flying Tiger en Sissy Boy Homeland en je komt zeer zeker thuis met leuke cadeautjes! Kerst, interieur en praktisch zijn samen de thema’s die je aan kunt houden om geslaagde cadeaus te vinden. Hieronder heb ik een lijstje samengesteld met leuke cadeautjes die ik tijdens de uitzending heb laten zien.

Dobbelspel cadeaus thema kerst

Kerst staat voor de deur en wie wil zijn huis nou niet sfeervol maken tijdens de feestdagen? Daarom zijn kerst sfeermakers de perfecte cadeautjes voor een dobbelspel. Hieronder zie je mijn favorieten.

#1 kerst sfeermakers: servetten Søstrene Grene (1,23 euro per pak)

Met deze feestelijke servetten creëer je een echt kerstgevoel op tafel.

dobbelspel cadeaus vijf euro

#2 kerst sfeermakers: lantaarn Sissy Boy (5 euro)

Breng sfeer op tafel met deze winterse lantaarn.

dobbelspel cadeaus vijf euro

#3 kerst sfeermakers: kaarten rek Flying Tiger (5 euro)

Met dit stijlvolle rek heb je meteen een leuk plekje om je kerstkaarten op te hangen.

dobbelspel cadeaus vijf euro

#4 kerst sfeermakers: kerstlampjes HEMA (5 euro)

Kerstlampjes zijn echte kerst sfeermakers. Hang ze op in de boom, leg ze op een kast met wat takken of wees creatief en stop ze in een stolp.

dobbelspel cadeaus vijf euro

Dobbelspel cadeaus thema interieur

De economie trek weer aan, er wordt weer geld uitgegeven aan leuke dingen en er worden weer veel huizen gekocht. Dit alles met het gevolg dat mensen hun huis weer willen inrichten met leuke en betaalbare (design) spulletjes dus met een interieur cadeautje zit je bijna altijd goed! Ik spotte een aantal leuke en betaalbare interieur items die perfect zijn als dobbelspel cadeau.

#1 interieur musthaves: vijzel Søstrene Grene (6,88 euro)

Een vijzel is erg handig om zelf allerlei kruidenpasta’s mee te maken en bovendien staat deze ook nog eens super in je keuken.

dobbelspel cadeaus

#2 interieur musthaves: glazen doos Sissy Boy (vanaf 3,95 euro)

Met dit pronkdoosje kun je pronken met je mooiste sieraad of een ander dierbaar item dat je na aan het hart ligt.

dobbelspel cadeaus vijf euro

#3 interieur musthaves: houten plank Flying Tiger (5 euro)

Een houten plank komt in ieder huishouden wel van pas. Leuk om te gebruiken als kaasplankje, decoratief in de keuken of om gewoon ingrediënten op te snijden.

dobbelspel cadeaus vijf euro

#4 interieur musthaves: letterverlichting HEMA (5 euro)

Letterverlichting is helemaal hot! Kies bijvoorbeeld voor de X van Xmas of voor dit leuk & teken.

dobbelspel cadeaus vijf euro

Dobbelspel cadeaus thema praktisch

Een praktisch cadeau kan iedereen wel gebruiken en daarom heb ik ook een aantal cadeaus uitgezocht die niet alleen mooi maar ook heel praktisch zijn.

#1 praktische cadeaus: inpak accessoires Søstrene Gerne (onder de 5 euro)

Ga aan de slag met washi tape, inpakpapier en lint en pak je kerstcadeautjes in. Zo is het cadeautje van de buitenkant al echt een feestje om naar te kijken.

dobbelspel cadeaus vijf euro

#2 praktische cadeaus: glas met vintage design Sissy Boy (5 euro)

Dit glas met vintage design is erg trendy op het moment. Vooral erg populair als wishkey- en cocktailglas.

dobbelspel cadeaus vijf euro

#3 praktische cadeaus: stempel alfabet Flying Tiger (5 euro)

Met dit alfabet stempelset geef je je cadeaus een persoonlijke touch. Gebruik bijvoorbeeld egaal inpakpapier en stempel er een persoonlijke tekst op.

dobbelspel cadeaus vijf euro

#4 praktische cadeaus: notitieboekje HEMA (5 euro)

In dit digitale tijdperk is het soms heerlijk om je gedachten gewoon eens op papier te zetten. De tekst ‘notes of a genius‘ vind ik ook erg leuk.`

dobbelspel cadeaus vijf euro

Zo zie je maar weer, het is helemaal niet zo moeilijk om leuke en betaalbare cadeaus te vinden als je maar weet waar je zoeken moet. Hopelijk heb ik jullie een eind op weg geholpen. Ik vond het hartstikke leuk dat ik met EditieNL op pad mocht om jullie te helpen met de zoektocht naar lastminute dobbelspel cadeautjes.

With love,

Anne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.