VTWONEN VOORJAARSHUIS

Het voorjaar staat gelukkig weer voor deur en belt binnenkort aan hoop ik :)! Natuurlijk is het heel fijn dat het zonnetje zich vaker laat zien en de vogeltjes fluiten maar er is nog iets dat echt heel leuk en zeker de moeite waard is: het vtwonen voorjaarshuis. Vandaag, zondag 19 maart 2017, kun je op vtwonen.nl je favoriete woonitems voor jouw droom voorjaarshuis in je winkelmandje verzamelen voor exact 10.000 euro. Degene die naar de mening van de jury het mooiste totaalplaatje heeft krijgt al deze mooie producten ter waarde van exact 10.000 euro thuisbezorgd, wat een droom! In mijn blog die ik voor vtwonen schreef geef ik je een aantal tips hoe ik mijn droom voorjaarshuis zou samenstellen om zo een uniek, mooi en onderscheidend totaalplaatje te creëren.

burni buitenhaard lang genieten in de tuin herfstDSC_4480Jullie kennen mij op vtwonen van mijn hotspot blogs die ik iedere keer opnieuw met veel plezier creëer. Ik vind het extra leuk dat ik in deze nieuwe blog voor vtwonen ook mijn persoonlijke woonstijl kan en mag laten zien. Deze kenmerkt zich door een mix van oud en nieuw, een rustige Scandinavische basis met een aantal stoere elementen en een bohemian touch.

vtwonen voorjaarshuisBenieuwd naar mijn tips over hoe ik mijn voorjaarshuis zou samenstellen? Klik dan hier om de hele blog op de website van vtwonen te lezen.

Heel veel plezier allemaal vandaag (19 maart 2017) met het uitzoeken van je droom voorjaarshuis.

With love,
Anne

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Henrieke
  21 maart 2017 at 19:17

  Het was weer leuk om aan mee te doen! 🙂

 • Reply
  Henrieke
  21 maart 2017 at 19:18

  Het was weer leuk om aan mee te doen, nou maar weer duimen. 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.