Fancy deurmatten van Mad About Mats

Toen ik een paar jaar geleden de deurmatten van het Belgische merk Mad About Mats tegenkwam was ik meteen dolenthousiast. Zulke mooie prints! Vrolijk, kleurrijk, zwart-wit, bloemetjes, dierenprints, voor iedereen zit er wel een blijmaker tussen. Het creatieve brein Anne-Helena zit achter dit fijne merk. Volgens mij is Mad About Mats in Nederland nog niet alom bekend en ik vind juist dat ze dat wel verdient en dus vroeg ik haar of ik een blog zou schrijven over haar fancy deurmatten 🙂

Stijlvolle deurmat openslaande tuindeuren

Bij het zien van de collectie van Mad About Mats kreeg ik echt keuzestress. Ze zijn stuk voor stuk zo mooi! De collectie is opgedeeld in verschillende stijlen/thema’s: back to black, natural chic, sea salt, graphic pop-up, ethnic jungle, flower market en mini. Ethnic Jungle en Natural Chic passen helemaal bij mijn stijl. Het model wat je hierboven en hieronder ziet is model Caro uit de Natural Chic collectie. Dit model is een lange schoonloopmat, ideaal formaat voor openslaande tuindeuren, die zowel voor binnen als buiten geschikt is en over een anti-slip laag beschikt.

Fancy zwart-wit deurmat voordeur

Bij onze voordeur ligt model Juliet te pronken. Het voelt bijna zonde om op zo’n mooie deurmat je vuile voeten te vegen maar daar heeft Anne-Helena ook wat op bedacht. De matten zijn namelijk wasbaar.

Mad About Mats

Anne-Helena haar doel was om iedereen Mad About Mats te maken. Nou dat is haar bij mij goed gelukt want ik ben helemaal Mad About haar Mats! Naast bovenstaande schoonloopmatten heeft ze ook heerlijk zachte droogloopmatten met antisliplaag ontworpen. Ik ben helemaal fan van mat Jenny, deze heeft een fantastische panterprint. Deze komt op een bijzonder fijn plekje te liggen waar ik later meer over ga delen :).

Ik ben benieuwd of jullie dit merk al kenden en na het lezen van deze blog ook helemaal Mad About Mats zijn. Op haar Instagram staan nog veel meer mooie sfeerbeelden van prachtige matten. Mocht je benieuwd zijn naar de hele collectie dan vind je deze op de website van Mad About Mats.

With love,
Anne

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mascha
  21 juni 2019 at 10:20

  Wat een mooie fotos! Deze geven echt inspiratie voor het decoreren van het huis. Ik vond mijn vloeren altijd wat te kaal en zat ook te kijken naar een aantal matjes. Dit helpt me echt om een juiste indeling te maken,

 • Reply
  Samen op avontuur | REMADE with love
  24 juni 2019 at 12:05

  […] Uiteraard gaan we de caravan ook helemaal eigen maken en in onze stijl inrichten. Hieronder alvast een sneak peek van spulletjes voor de inrichting van onze caravan. Hele leuke kussens en buitenkleden van Karwei en een prachtig wasbaar vloerkleed met antislip van Mad About Mats. […]

 • Reply
  Helemaal happy met onze caravan | REMADE with love
  15 augustus 2019 at 13:17

  […] had hij hierover toch andere gedachtes maar daarover straks meer. Dit kleed van Mad About Mats, waar ik eerder al een blog over schreef, is wasbaar en […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.