FEESTMAAND CADEAUTIPS: CADEAUS ONDER 15 EURO

De feestmaand december staat weer voor de deur! Bij het woord feestmaand denk ik meteen aan gezelligheid, familie en cadeautjes maar voor sommige is dit juist een stressvolle maand. Wat moet ik nou voor die persoon kopen? En vaak moet je ook nog binnen een bepaald budget blijven. Om het je gemakkelijk te maken en wat stress weg te nemen heb ik negen leuke cadeautjes op een rij gezet die maximaal 15 euro kosten. En je hoeft voor deze cadeaus geen overvolle winkels te bezoeken want ze zijn allemaal online te koop 🙂 Deze cadeautjes zijn uiteraard ook leuk om te vragen als je nog niks op je wishlist hebt staan. En voor diegenen die op zoek zijn naar cadeautjes onder de vijf euro, daar  ga ik ook nog een blog over schrijven 🙂

feestmaand cadeautips cadeaus onder 15 euro

#1 feestmaand cadeautips: letterslinger

Deze letterslinger is razend populair! Deze is verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals pasteltinten, zwart en wit. Met deze DIY letterslinger geef je jouw interieur een persoonlijke touch. Ook is deze letterslinger heel handig bij verjaardagen en aankondigingen. De letterslinger is te koop €12,95.

#2 feestmaand cadeautips: klembord van kurk

Het klembord zie je ineens overal verschijnen. Deze zijn te verkrijgen in allerlei maten, kleuren en materialen en zijn ontzettend leuk want je kunt er eindeloos mee variëren. Dit is mijn favoriet: een klembord van kurk in A4 formaat. Deze kost  €11,95 (exclusief illustratie).

feestmaand cadeautips cadeaus onder 15 euro

#3 feestmaand cadeautips: glazen flessen

Tijdens mijn zoektocht naar leuke cadeaus kwam ik meerdere toffe glazen flessen tegen. Deze van House Doctor vind ik erg leuk om olie en azijn in te doen. Deze set voorraadflessen kost €10,95.

feestmaand cadeautips cadeaus onder 15 euro

De andere glazen fles is gemaakt van gerecycled glas en vind ik zo tof vanwege zijn vintage uitstraling. Deze fles zou ik gebruiken als waterfles bij een etentje of als vaasje om een bloem in te zetten. Deze kost €8,99.

feestmaand cadeautips cadeaus onder 15 euro

#4 feestmaand cadeautips: bucketlist boek

Dit is een ontzettend leuk cadeau! In het bucketlist boek staan 500 dingen die je in je leven een keer gedaan moet hebben 🙂 Het boek is te koop voor €14,99.

feestmaand cadeautips cadeaus onder 15 euro

#5 feestmaand cadeautips: telefoonhoesje

Zoals jullie weten is My Jewellery een van mijn favoriete fashion merken. In de webshop van My Jewellery spotte ik super leuke telefoonhoesjes met quotes. Dit telefoonhoesje is mijn favoriet en kost €14,95.

feestmaand cadeautips cadeaus onder 15 euro

#6 feestmaand cadeautips: koffiemok

Als je iedere ochtend de dag met een kop koffie begint en dol op quotes bent dan is deze mok echt een musthave. Deze is te koop voor €7,95.

feestmaand cadeautips cadeaus onder 15 euro

#7 feestmaand cadeautips: fotolijst

Dit fotolijstje van Madam Stolz staat nog op mijn wishlist. In dit lijstje kun je niet alleen een foto doen maar je kunt er bijvoorbeeld ook een veer of blaadje in stoppen. Deze is te koop voor  €8,50.

#8 feestmaand cadeautips: letterverlichting

Letterverlichting is helemaal hot op het moment. Je kunt verschillende letters kopen om daar een woord mee te vormen of één letter kopen ter decoratie. Zelf vind ik de letter X het leukst. Deze kost €15.

feestmaand cadeautips cadeaus onder 15 euro

Dit waren alle negen cadeaus voor maximaal 15 euro.

With love,
Anne

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kerstcadeau voor hem: leuke en unieke cadeaus
    28 januari 2019 at 13:12

    […] Hopelijk staat er een geschikt cadeau voor je vriend, man, vader of collega tussen ? Wil je nog meer cadeautips? Lees dan mijn blog over dobbelspel cadeaus voor maximaal vijf euro of cadeaus onder de vijftien euro. […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.