INSPIRATIE STUDEERKAMER OF WERKPLEK

Kun jij wel een dosis inspiratie gebruiken voor je studeerkamer of werkplek? Dan heb je geluk! Ik heb namelijk betaalbare musthaves voor een inspirerende werkplek op een rijtje gezet!

Inspiratie studeerkamer en werkkamer

In mijn laatste blog vertelde ik jullie al dat wij een huis hebben gekocht (hoera!) en dat ik vanaf nu ook tips ga geven over het inrichten van je woning. Thuis zit ik dagelijks achter mijn laptop te internetten en te bloggen. In ons nieuwe huis zou ik dit dan ook heel graag doen op een inspirerende werkplek in mijn eigen huisje.

Op Pinterest kwam ik heel veel inspirerende werkplekken tegen. Onderstaande werkplek vind ik onder andere heel gaaf!

inspirerende studeerkamer of werkplek
Bron: Trendenser.se

Om het jullie makkelijk te maken ben ik op internet gaan speuren naar betaalbare items om zo’n inspirerende werkplek mee te creëren!

#1 inspiratie studeerkamer of werkplek: IKEA bureau

IKEA heeft hele leuke en betaalbare bureau’s. Het bureau LINMON / ODDVALD in zwart/wit is hier een heel mooi en goed voorbeeld van! Deze kost namelijk maar 39,95 euro. Het is hetzelfde bureau als op de afbeelding hierboven alleen dan met een wit blad.

inspiratie studeerkamer of werkplek
Te koop op ikea.nl voor €39,95

#2 inspiratie studeerkamer of werkplek: vintage schoolstoel

Bij een bureau hoort natuurlijk een stoel :). Het bureau dat ik uitgekozen heb heeft een strak design en daarom vind ik het leuk om daar een vintage stoel mee te combineren. Je kunt hiervoor natuurlijk naar de kringloopwinkel gaan, maar bij Sissy Boy zag ik ook een hele leuke vintage stoel. Deze oude schoolstoel heeft een houten leuning en stalen poten en kost 44,95 euro.

inspiratie studeerkamer en werkplek
Te koop op sissy-boy.nl
voor 44,95

#3 inspiratie studeerkamer of werkplek: bureaulamp LOODS5

Een bureaulamp is niet alleen heel praktisch, het geeft ook net dat beetje extra sfeer aan je studeerkamer of werkplek. Zelf ben ik fan van deze lamp in een industriële look van LOODS5.

inspiratie studeerkamer of werkplek
Te koop op loods5.nl voor €39,95

Ik heb ook een bureaulamp gevonden in een industriële look die budgetvriendelijker is van Karwei.

inspirerende studeerkamer of werkplek
Te koop op karwei.nl voor €24,95

#4 inspiratie studeerkamer of werkplek: quote in lijst

Natuurlijk wil je niet tegen een lege muur aankijken. Hang daarom leuke quotes, foto’s of kaarten aan de muur met bijvoorbeeld washi tape. Het is ook een leuk idee om een ingelijste quote aan de muur te hangen. Op vtwonen.nl kwam ik deze toepasselijke ingelijste quote tegen.

inspiratie studeerkamer en werkplek
Te koop op vtwonen.nl voor €14,95

#5 inspiratie studeerkamer of werkplek: stempelset HEMA

Hoe leuk zijn deze old school stempeltjes?! Wat mij betreft een echte musthave voor je werkplek. En ze kosten maar 2,50 euro bij de HEMA!

inspiratie werkplek of studeerkamer
Te koop op hema.nl voor €2,50

inspiratie werkplek of studeerkamer
Ik heb deze zelf ook en ben er helemaal happy mee!

#Final touch!

Met deze musthaves heb je al een inspirerende werkplek met een mix&match van de materialen hout en metaal. Je geeft extra sfeer aan je werkplek als je hier nog een natuurlijk materiaal aan toevoegt zoals bijvoorbeeld een schapenvacht (o.a. te koop bij IKEA).

inspiratie werkplek of studeerkamer
Foto van interieur styliste johannapilfalk.se

Ik hoop dat ik jullie geïnspireerd heb! Ik kan niet wachten tot ik mijn werkplek in ons nieuwe huisje daadwerkelijk in kan gaan richten.

With love,
Anne

Psst! Volg je mij al op Instagram?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.