STEM OP MIJ: VTWONEN MEET THE BLOGGER AWARD 2015

Lieve volgers! Vorig jaar ben ik met mijn blog REMADE with love begonnen en ik had toen nooit durven dromen dat ik genomineerd zou worden voor de vtwonen Meet the Blogger award. Ik voel me ontzettend vereerd en ben ontzettend dankbaar dat jullie mijn blog volgen. Jullie zouden me ontzettend helpen door je stem op mij uit te brengen op http://meettheblogger.eu/meet-the-blogger-audience-award-beginner/

Het werkt als volgt:

 • klik op bovenstaande link
 • klik op REMADE with love
 • vink in het lijstje REMADE with love aan
 • druk op vote

Op de iPhone kan het lastig zijn om te stemmen dus dan kan je beter op een laptop of  tablet stemmen. Je hoeft geen gegevens achter te laten, enkel je stem uit te brengen.

Ik kan echt alle stemmen gebruiken dus mocht je nog mensen kennen in je omgeving die willen stemmen of het op social media willen delen dan ben ik je eeuwig dankbaar 🙂Alvast super super bedankt!

With love,
Anne

meet the blogger audience award

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Carla
  2 september 2015 at 12:35

  Wow, wat ontzettend goed. Pas een jaar aan het bloggen en nu al genomineerd. Ik volg je nog maar kort want ik was je naam nog niet eerder tegengekomen. Ik blog zelf ook sinds een jaar maar ik ben nog lang niet zover. Ik heb meteen even op je gestemd. Succes!

  • Reply
   Anne
   2 september 2015 at 12:38

   Super bedankt 🙂 leuk dat je mij volgt! Ik ga zeker even een kijkje op je blog nemen. Liefs Anne

 • Reply
  Femke
  3 september 2015 at 11:25

  Ik volg je al een tijdje op Instagram (onder mijn eigen account, maar ook via mijn andere account vivalavintage_est.2015) en wat een mooie foto’s plaats je daar! Je blog ziet er ook super uit en de teksten zijn leuk om te lezen:) Wat een prestatie als je na een jaar al genomineerd wordt voor de award! (daar kan ik nu alleen nog maar van dromen) Ik heb daarom ook op je gestemd!

 • Reply
  HIPPE EETKAMERSTOELEN ONDER DE €100 | REMADE with love
  28 januari 2019 at 13:55

  […] ik je weer geïnspireerd heb. Lees je altijd met veel plezier mijn blogs? Wil je dan op mijn blog stemmen? Deze is namelijk genomineerd voor de vtwonen Meet the Blogger award. Alvast super […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.