ZUIVER BIJZETTAFEL MARMER EN OSB

Marmer is helemaal hot op het moment! Het Nederlandse designmerk Zuiver heeft goed op deze woontrend ingespeeld met deze marmeren bijzettafel.

zuiver bijzettafel marmer eyoba

Zuiver bijzettafel marmer

Op Eyoba.nl mocht ik een product uitkiezen wat past bij mijn woonstijl en de laatste woontrends (lucky me!). Zoals ik al zei is marmer helemaal hot op het moment en dit bijzettafeltje past vanwege zijn eenvoud en natuurlijke materialen perfect in ons (toekomstige) Scandinavische interieur. De keuze was dan ook snel gemaakt en dus koos ik voor de White Stone bijzettafel van Zuiver. Helaas is ons nieuwbouwhuis nog niet opgeleverd dus jullie moeten nog even wachten op de foto’s van het bijzettafeltje in ons nieuwe interieur. Voor nu heb ik alvast wat detailfoto’s gemaakt.

zuiver bijzettafeltje marmer eyoba

Zuiver bijzettafel OSB

Naast het marmeren bijzettafeltje dat ik van Eyoba uit mocht zoeken heb ik er zelf nog een bijzettafeltje bijgekocht. Ik vind het leuker om verschillende bijzettafeltjes te combineren in plaats van ergens zomaar een los bijzettafeltje neer te zetten. Het bijzettafeltje wat ik extra heb aangeschaft is ook van Zuiver maar gemaakt van andere materialen: OSB hout en staal.

zuiver bijzettafel marmer osb eyobazuiver bijzettafel marmer osb eyobaOSB is een constructieplaat die veel in de bouw wordt gebruikt waardoor het bijzettafeltje een industriële uitstraling heeft. Ons interieur wordt een mix van Scandinavisch en industrieel dus deze twee bijzettafeltjes passen perfect in ons (toekomstige) interieur. De metalen pootjes zijn inklapbaar wat handig is als je het tafeltje wilt verplaatsen.

zuiver bijzettafel marmer osb eyoba
Ik ben ontzettend blij met de bijzettafeltjes en ze staan ook super leuk bij elkaar. Een mooi stel toch 🙂 Het marmeren bijzettafeltje wat ik uitgekozen heb kost €129 (is ook verkrijgbaar in twee andere maten) en het OSB bijzettafeltje kost €49 (is ook verkrijgbaar in een groter formaat en in twee andere kleuren).

With love,
Anne

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Femke
  8 oktober 2015 at 19:38

  Wauw wat een leuke tafeltjes! Ze staan allebei al lang op mijn wishlist (ook precies die twee, hoe toevallig!?), maar ik vond ze wat te duur. Ik heb ook nog gekeken naar de budget varianten van Leenbakker en Kwantum (dan zonder het marmeren blad), maar dat was het weer net niet. Met de kortingscode wordt het heel aantrekkelijk om ze te kopen! Nu nog even Steven overhalen;)

 • Reply
  Annelies
  8 oktober 2015 at 23:42

  Ik vind beide bijzettafeltjes erg mooi. Ik zou niet eens kunnen kiezen! Mijn appartementje is industrieel ingericht. Veel hout, metaal en planten. Ik denk dat ik dan toch voor het houten bijzettafeltje zou gaan. Ze hebben trouwens nog véél meer mooie meubeltjes bij Eyoba zie ik.

 • Reply
  ZWART-WIT INTERIEUR: MUSTHAVES | REMADE with love
  28 januari 2019 at 13:41

  […] je in mijn vorige blog al kon lezen ben ik gek op de marmer trend! De marmeren snijplank van Xenos is deels gemaakt van […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.