Houten SALONTAFEL en kindertafel in één

Stijlvol en praktisch! In deze blog laat ik jullie onze nieuwe houten salontafel zien. Deze kun je zowel als salontafel als kindertafel gebruiken.

houten ronde bijzettafel en kindertafel

Stijlvol en praktisch

Slimme oplossingen bedenken, ik ben er dol op! Zoals je inmiddels wel van mij gewend bent zijn mijn ontwerpen en stylings vaak een mix van stijlvol en praktisch. Zo bedacht ik onder andere voor onze kleine tuin een multifunctioneel meubel (een zandbak en loungebank ineen) en voor op zolder een handige waskast om de was in te sorteren.

Ronde houten salontafel

In onze zithoek liepen we steeds tegen het probleem aan dat we geen plek hadden om onze glazen of hapjes op te zetten. Daarnaast had June ook geen speeltafel om bijvoorbeeld aan te puzzelen. We gingen op zoek naar een grote salontafel die ook hoog genoeg zou zijn om dienst te doen als kindertafel. Bij fonQ zocht ik voor mijn nieuwe samenwerking deze prachtige ronde houten salontafel uit die multifunctioneel ingezet kan worden. Hierboven zie je hoe de houten salontafel in onze zithoek staat. Ik vind hem echt prachtig staan. De bolvormige vaas en messing palm kandelaar maken het helemaal af.

Salontafel als kindertafel

De tafel is ook echt ideaal voor June om aan te spelen. De tafel is stevig en heeft een perfecte speelhoogte. De tafel is van origine 45 cm hoog maar wij hebben hem een paar centimeter ingekort omdat we dat in onze situatie net wat mooier vonden staan. De salontafel stak anders net boven het zitvlak van de bank uit en dat vonden wij niet mooi. De salontafel gaan we ook nog behandelen met een matte blanke lak zodat stiftvlekken, ranja en afdrukken van smoezelige handjes er zo vanaf gepoetst kunnen worden.

Ronde houten speeltafel kindertafel

De prachtige vaas met droogbloemen en kaars zullen uit praktische overwegingen bij ons meestal op het dressoir staan in plaats van op de salontafel. Behalve natuurlijk tijdens een romantisch avondje :).

With love,
Anne

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Andrea
    5 november 2022 at 12:40

    Al een jaar op zoek naar dit tafeltje! Doe je hem toevallig weg? Haha

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.