SCHROBVASTE MUURVERF MET FLEXA EXPERT

Schrobvaste muren? Met Flexa Expert schrobvaste muurverf kun je volop in je huis leven en genieten zonder je druk te hoeven maken over vlekken die op je muren achterblijven.

schrobvaste muurverf flexa

Gisteren was ik op het Flexa bloggersevent in Sassenheim en wat was het leuk en inspirerend! Naast dat ik ontzettend veel leuke bloggers heb ontmoet was het ook heel leerzaam. Ik zal in deze blog eerste wat meer vertellen over de schrobvaste muurverf waar ik zo enthousiast over ben. En voor degenen die dan nog steeds geïnteresseerd zijn in hoe ik de rest van de middag ervaren heb kunnen dan uiteraard nog verder lezen.

Flexa bloggersevent: schrobvaste muurverf

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen in mijn vorige blog hebben mijn vriend en ik een nieuwbouwhuis gekocht en zijn we daar nu allerlei spullen voor aan het uitzoeken. Over de kleur die op de muren komt zijn we er wel uit maar we vonden het nog heel lastig wat voor soort verf we moesten gaan gebruiken. Tijdens het Flexa bloggersevent kregen we uitleg over verschillende soorten verf waaronder Flexa Expert. Een muur die behandeld is met deze schrobvaste muurverf kun je heel goed schoonmaken en behoudt ook zijn kleur. Door een beschermende laag blijft vuil (ja zelfs ketchup en koffie) op de verf liggen en trekt het er niet in. Hierdoor kun je het vuil eenvoudig verwijderen met lauwwarm water en een spons. Dit klonk mij als muziek in de oren! Dat klinkt natuurlijk allemaal heel leuk maar eerst zien en dan geloven ;). We mochten dit zelf uit gaan testen in het lab van Flexa.

schrobvaste muurverf
Labselfie genomen door pulpcollectors.com

We gingen aan de slag met ketchup, koffie en chocolademelk. We kliederden een muur behandeld met Flexa Expert en een muur behandeld met gewone muurverf onder.

schrobvaste muurverf

We lieten de vlekken op beide muren tien minuten intrekken. Na tien minuten zag je dat op de met Flexa Expert behandelde muur de vlekken nog bovenop de verf lagen en dat bij de met gewone verf behandelde muur de vlekken ingetrokken waren. Vervolgens haalden we bij beide muren de vlekken eerste weg met een droge doek en vervolgens met een lauwwarme spons. Guess what? De vlekken op de Flexa Expert muur waren verdwenen :)! De vlekken op de gewone muur waren na het schoonmaken niet geheel verdwenen (sorry guys, ik ben in mijn enthousiasme vergeten foto’s te maken van het resultaat!). Ik ga deze schrobvaste muurverf zeer zeker aanschaffen voor de muren in mijn woonkamer. Op dit moment is Flexa Expert in 14 kleuren verkrijgbaar maar ik kan jullie alvast goed nieuws verklappen. Vanaf oktober 2015 is deze ook verkrijgbaar op de mengmachine!

PS ik heb thuis ook één muur die behandeld is met Flexa Expert in de kleur Titaantaupe en heb zojuist even getest of hij goed schoon te maken is door er een druppel koffie op te knoeien. Met een lauwwarm doekje was de vlek gelijk verdwenen.

Flexa bloggersevent: fotoverslag

Het flexa bloggersevent was niet alleen heel informatief maar ook erg gezellig! Zo heb ik op deze dag veel andere leuke bloggers ontmoet en Flexa had ook nog eens voor een lekkere gezonde snack en drankjes gezorgd. Ook mochten we nog raden wat de kleur van 2016 zal worden.

schrobvaste muurverf
De styling van het event werd verzorgd door binti-home.nl 

schrobvaste muurverf
Colour of the year room

schrobvaste muurverf
Kleurexperts Heleen van Gent en Willeke Jongejan

schrobvaste muurverf

schrobvaste muurverf
Wat wordt de kleur van 2016? 

schrobvaste muurverf
Ik denk dat de kleur van 2016 een geeltint wordt

schrobvaste muurverf
Technisch adviseur Dirk van der Meer laat ons zien hoe je streeploos kunt schilderen

schrobvaste muurverf
Tadaaa dit is het resultaat

schrobvaste muurverf
De appelsap was echt super lekker!

schrobvaste muurverf

schrobvaste muurverf

Flexa bedankt! Het was echt een top dag!

With love,
Anne

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Liza
  24 juni 2015 at 21:09

  Wat een fijn verslag heb je gemaakt!
  Ik ben eindelijk met de mijne bezig.
  Het was leuk je gezien en gesproken te hebben.
  Fijne week nog!
  Groetjes,
  Liza

 • Reply
  Van Beers
  10 augustus 2017 at 15:35

  Dat lijk mij erg handig om thuis te hebben op de muur.

 • Reply
  Marie de Jonge
  24 augustus 2022 at 14:11

  Het lijkt mij ook ideaal om schrobvaste muurverf te gebruiken in onze keuken. Vooral vlekken door het koken krijg je niet gemakkelijk schoon. Daarnaast is het natuurlijk ook erg handig wanneer je kinderen hebt die muren snel vies maken.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.