SHOWUP 2018: NIEUWE MERKEN + PRODUCTEN SPOTTEN

Afgelopen weekend vond het halfjaarlijkse showUP event, een inkoopbeurs voor de home&gift branche, weer plaats. Voor vtwonen ging ik op pad om nieuwe merken en producten te spotten zodat ik deze met jullie kan delen.

ted & tone showup event

showup event 2018

Ik ben zo blij dat ik naar het showUP event ben gegaan want ik heb weer een paar leuke merken ontdekt. In mijn nieuwe blog voor vtwonen laat ik je deze merken zien. Daarnaast laat ik je ook de nieuwe collectie van House Doctor zien. Deze is als vanouds om door een ringetje te halen. Klik hier om mijn blog over het showUP event te lezen.

With love,
Anne

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Babykamer inspiratie met okergele accessoires van Ted & Tone
  7 april 2018 at 09:01

  […] wat kleur gebruiken. Daarom kozen we voor accessoires in mijn favoriete kleur okergeel. Toen ik op het showUP event Esther ontmoette en haar fantische merk Ted & Tone ontdekte was er meteen een match. Zowel het […]

 • Reply
  Simone
  25 oktober 2018 at 14:39

  De kleuren in de eerste foto vind ik echt heel mooi! Ik ga zeker kussen aanschaffen in deze kleuren.

 • Reply
  Bouw blogger
  20 februari 2019 at 10:13

  Dit inspireert mij weer enorm, dankjewel!

 • Reply
  Frederique Steenen
  24 april 2019 at 13:46

  Wauw, wat ziet het er mooi uit, mooie beelden! 🙂

 • Reply
  interieur ontwerper
  13 augustus 2019 at 16:08

  Informatief artikel.

 • Reply
  Schneider Electric
  29 oktober 2021 at 11:33

  Leuke blog!
  Erg goeie tips voor mensen die inspiratie op willen doen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.