SHOWUP 2018: NIEUWE MERKEN + PRODUCTEN SPOTTEN

Afgelopen weekend vond het halfjaarlijkse showUP event, een inkoopbeurs voor de home&gift branche, weer plaats. Voor vtwonen ging ik op pad om nieuwe merken en producten te spotten zodat ik deze met jullie kan delen.

ted & tone showup event

showup event 2018

Ik ben zo blij dat ik naar het showUP event ben gegaan want ik heb weer een paar leuke merken ontdekt. In mijn nieuwe blog voor vtwonen laat ik je deze merken zien. Daarnaast laat ik je ook de nieuwe collectie van House Doctor zien. Deze is als vanouds om door een ringetje te halen. Klik hier om mijn blog over het showUP event te lezen.

With love,
Anne

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Emma b
    16 maart 2018 at 11:57

    Erg leuke merken! Ga er zeker een keertje een kijkje nemen.

  • Leave a Reply