TAFEL MET VERSCHILLENDE STOELEN: HAY J110

Een tafel met verschillende stoelen is een trend die je al een aantal jaar voorbij ziet komen. In deze blog laat ik je zien waarom ik deze trend nog steeds zo leuk vind en hoe ik deze trend in ons huis heb toegepast.

ronde tafel met verschillende stoelen hay j110

Tafel met verschillende stoelen

Deze trend kun je op diverse manieren in je interieur toepassen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor allemaal qua design afwijkende stoelen in dezelfde kleur of juist  voor hetzelfde model stoel maar dan in diverse kleuren en alles wat hier tussenin zit. Wat ik zo leuk vind aan het gebruiken van verschillende stoelen is het speelse effect wat het creëert. Zoals vele van jullie weten ben ik dol op de Scandinavische woonstijl welke onder andere gekenmerkt wordt door eenvoud en lichte kleuren. Daarom heb ik ervoor gekozen om de stoelen in dezelfde kleur te houden (wit) en slechts één ander model stoel aan de tafel toe te voegen. Van MisterDesign mocht ik voor deze blog de prachtige HAY J110 stoel stylen.

ronde tafel verschillende stoelen hay j110

Tafel met verschillende stoelen: HAY J110 stoel

De HAY J110 stoel past vanwege zijn eenvoudige design en lichte kleur perfect in ons Scandinavisch interieur. Wat ik misschien nog wel het grootste voordeel van deze trend vind, is dat je goedkope stoelen met designstoelen aan dezelfde tafel kunt combineren. Erg handig als je gek op design bent maar geen budget hebt om een complete set designstoelen te kopen of om andere reden dit niet kunt of wilt.

ronde tafel verschillende stoelen hay j110ronde tafel verschillende stoelen hay j110Wij hebben de prachtige HAY stoel gecombineerd met budgetproof Eames DSW look-a-like stoelen. Wat de HAY stoel extra fijn maakt zijn de armleuningen, die mis ik wel een beetje bij de andere stoelen. Overigens heeft Zenn de nieuwe stoel ook al helemaal goedgekeurd 😉 Hij zit erop als een echte umpire en wat hem betreft dus: ‘game, set en match’.

ronde tafel verschillende stoelen hay j110ronde tafel verschillende stoelen hay j110Ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van onze nieuwe designstoel vinden en ook of jullie deze combinatie leuk vinden. Wil je zelf ook een tafel met diverse soorten stoelen en zoek je nog meer inspiratie? Kijk dan eens op Pinterest met als zoekwoord: ’tafel met verschillende stoelen’.

With love,
Anne

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Design Beton Nederland
  7 februari 2017 at 11:59

  Anne, wat een inspirerende blog heb je zeg! Vaak adviseer ik klanten in interieur maar verwijs ze vaak ook door naar bloggers. Ik ga jouw blog zeker aan het lijstje toevoegen! Groet Ton – DBN

 • Reply
  Velvet eetkamerstoel HK Living | Review REMADE with love
  15 april 2019 at 14:02

  […] TAFEL MET VERSCHILLENDE STOELEN: HAY J110 […]

 • Reply
  Rixt
  23 februari 2022 at 06:27

  Wat mooi! Is dit de rhonda tafel van woood?
  Welke afmeting is de tafel?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.