VTWONEN POSTERBOEK: 48 STIJLVOLLE POSTERS

Yes! Ook dit jaar heeft vtwonen weer een posterboek uitgebracht. Ik ben groot fan van het vtwonen posterboek want voor slechts 5,95 euro krijg je maar liefst 48 posters met vrolijke quotes, toffe illustraties en prachtige foto’s. In mijn nieuwe blog voor vtwonen laat ik jullie zien hoe ik een aantal posters in ons interieur laat terugkomen en hoe ik het posterboek gebruik voor kleurinspiratie. Klik hier om de blog te lezen.

With love,
Anne

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Leon
  29 augustus 2018 at 04:46

  Wat ontzettend leuk. Ik houd van quotes en vooral als ik het kan gebruiken voor decoratie. Ik hou van wafels haha! https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/balterio/tradition-quattro/

 • Reply
  Elsa
  1 oktober 2018 at 10:49

  Leuke posters! Ik denk dat ik het boek ook ga aanschaffen!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.