ZWART-WIT KEUKEN: THEEDOEKEN EN HANDDOEKEN

Vorige week liet ik je al mijn favoriete woonaccessoires zien voor in een zwart-wit interieur. Deze week heb ik zwart-wit handdoeken en theedoeken gespot die perfect in een zwart-wit keuken passen!

zwart wit theedoeken handdoeken zeeman
Zelden kom ik toffe (en betaalbare) theedoeken en handdoeken tegen. Toen ik op Instagram deze zwart-wit theedoek en handdoek tegen kwam was ik meteen verkocht! Vanmiddag ben ik de stad ingelopen om te kijken of het zwart-wit keukentextiel nog op voorraad was bij Zeeman (ja echt, Zeeman!). Yes! Ze hadden er nog een paar liggen 🙂

zwart wit theedoeken handdoeken zeeman zwart wit theedoeken handdoeken zeemanIk kan niet wachten om ze in onze nieuwe keuken op te hangen. De zwart-wit theedoek kost €1,49 en de handdoek €1,99. Ook hebben ze, in dezelfde print, zwart-wit microvezeldoekjes (vijf stuks voor €1,99).

With love,
Anne

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Judith
  22 oktober 2015 at 19:34

  Aaaaah dit is echt super leuk! Ik race morgen direct naar de Zeeman. Dankjewel voor de tip! xo

 • Reply
  Femke
  22 oktober 2015 at 21:49

  Wat een fijne budget tip! Ik vind leuke theedoeken best bepalend voor de uitstraling van de keuken, maar ik grijp toch snel naar mijn oude vertrouwde rood-wit geruite handdoeken haha. Ik ga dit weekend maar eens een bezoekje aan Zeeman brengen!

 • Reply
  Renske
  23 oktober 2015 at 11:10

  Wat een heerlijke budgettip! Eigenlijk kom ik nooit bij Zeeman, maar ik geloof dat het leuke spulletjes heeft tegenwoordig. Ik ga er gauw een bezoekje aan brengen. 🙂

 • Reply
  Danique
  11 november 2015 at 18:47

  Ze hebben er ook kleine servetten van, heel leuk!

 • Reply
  NIEUWBOUWWONING INRICHTEN + BOUWUPDATE 3 | REMADE with love
  28 januari 2019 at 12:06

  […] zwart-wit theedoek en keukendoek spotte ik laatst bij Zeeman voor maar €1,49 en €1,99 […]

 • Reply
  Mastello
  7 juni 2021 at 21:02

  Leuk!! Ik ben ook bezig met het creeren van een zwart-witte keuken, heb al een mooie zwarte kraan gekocht en het aanrechtblad heeft een zwart-wit patroon. Dit soort theedoeken passen er ook goed bij!

  Groet, Anne

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.